Έμερι σε Όλιβερ Καν: «Μάλλον ξεχνάει τι έγινε στον πρώτο αγώνα»

Έμερι: «Η Μπάγερν έκανε ένα λάθος, μας άφησε ζωντανούς ως το 88'»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουνάι Έμερι υπεραπίστηκε την τιμή και το όνομα της Βιγιαρεάλ απέναντι στα λεγόμενα του Όλιβερ Καν, ο οποίος δήλωσε μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν πως δεν γνώριζε τι σύστημα έπαιζε το Κίτρινο Υποβρύχιο.

Η Βιγιαρεάλ έκανε ξανά το «μπαμ» στην Ευρώπη, αποκλείοντας τη Μπάγερν στο Μόναχο και περνώντας για δεύτερη φορά την ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League. Κι όσο κι αν εκπλήρωσε τον πολυπόθητο στόχο του, ο Ουνάι Έμερι κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις συνήθεις υποτιμητικές αναφορές προς την ομάδα του μετά το τέλος του αγώνα. Αναφορές που ειρωνεύτηκε και ο ίδιος ο σύλλογος μέσω social media, ανεβάζοντας φωτογραφία με νόημα μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση περί UEFA… Farmers League.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και υπερασπίστηκε την ομάδα του απέναντι στα λεγόμενα του Όλιβερ Καν, ο οποίος είχε δηλώσει υποτιμητικά πως δεν γνωρίζει τι σύστημα παίζει το Κίτρινο Υποβρύχιο. Συγκεκριμένα, ο Έμερι ανέφερε:

«Πρέπει να σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά είναι απολύτως άδικοι με τη Βιγιαρεάλ. Το ματς κρίνεται σε δύο νοκ-άουτ παιχνίδια. Στο πρώτο ματς πήγαμε για να νικήσουμε και το κάναμε. Δεν ξοδέψαμε χρόνο. Εκείνοι ήθελαν να ασκήσουν επιθετική πίεση και κατέληξαν να κάνουν συνεχώς τάκλιν, όπως του Λεβαντόφσκι στον Αλμπιόλ. Δεν θα χάσουμε τον σεβασμό μας. Αλλά φαίνεται πως ξέχασαν τι έγινε στον πρώτο αγώνα. Πρέπει να είσαι άνδρας σε αυτά που λες»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X