Ομορφη, απλή και ωραία η ΑΕΚ Β', 5-0 την Ρόδο στο «Σεραφείδειο»!

Ομορφη, απλή και ωραία η ΑΕΚ Β', 5-0 την Ρόδο στο «Σεραφείδειο»!
Photo Credits: INTIME

Τρομερός Κορομηλάς με 2 γκολ και δοκάρι, σκόραραν Γιούσης, Γεωργέας και Κοσίδης για την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα όμορφο και χαλαρό απόγευμα είχε η ΑΕΚ Β’ κόντρα στην Ρόδο, την οποία κέρδισε εύκολα με 5-0 στο «Σεραφείδειο». Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κορομηλάς με δυο γκολ και δοκάρι, σκόραραν επίσης Γιούσης, Γεωργέας και Κοσίδης.

Η Ενωση μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενη τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα της Ρόδου, η οποία είχε έναν κεντρικό αμυντικό κάτω από τα δοκάρια.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Χρήστος Γιούσης έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το 14ο προσωπικό του γκολ φέτος στην Super League 2. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα δεν έριξε ρυθμούς, δημιούργησε πολλές τελικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, με τον Γιάννη Κορομηλά να σκοράρει δις, στο 35ο και στο 44ο λεπτό.

Εριξε ρυθμό αλλά βρήκε κι άλλα γκολ

Στο δεύτερο μέρος, με το αποτέλεσμα να έχει ουσιαστικά κριθεί, η ΑΕΚ Β’ έριξε ρυθμό, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ φέτος. Στο 74ο λεπτό ο Γιάννης Κορομηλάς έφτασε μια ανάσα από το χατ τρικ αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Η Ενωση βρήκε δυο ακόμα γκολ, μεταξύ 77ου και 79ου λεπτού. Στο 77ο λεπτό ο Πάπα έκανε ωραία προσπάθεια και ο Παναγιώτης Γεωργέας σκόραρε για το 4-0 ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Κοσίδης πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 5-0 της ΑΕΚ Β’!

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Ραντόνια, Λάτσι, Αρβανίτης, Μιτάι (68′ Παρράς), Γερολέμου (46′ Πάπα), Μπάμπης, Γκαρσία Τζ. (46′ Γεωργέας), Κορομηλάς, Γιούσης (60′ Κοσίδης), Χριστόπουλος Ευθ. (68′ Χριστόπουλος Απ.).

Ρόδος: Σουλάι, Νικολόπουλος, Χύσι, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Μάρκοβιτς, Καψάλης, Τσάβες, Καραγεώργης, Παπάζογλου, Μπότος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X