Μαρτίνεζ: «Δυνατός και τεχνίτης ο Μπεναβίδες - Θα είναι καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ»

Μαρτίνεζ: «Δυνατός και τεχνίτης ο Μπεναβίδες - Θα είναι καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Τίγκρε μίλησε για την προοπτική της μεταγραφής του Κάρλος Μπεναβίδες στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της τον Ουρουγουανό μέσο της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες.

Ο προπονητής της Τίγκρε, Ντιέγκο Μαρτίνεζ, σε δηλώσεις του σκιαγράφησε το προφίλ του Μπεναβίδες, αναφέροντας πως θα είναι καλή μεταγραφή για την Ενωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό χαφ. Κλασικός Ουρουγουάνος αμυντικός μέσος. Καλός με την μπάλα στα πόδια, αλτικός και εξίσου δυνατός και στις μονομαχίες στον αέρα. Πέρασε δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον κράτησαν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, ωστόσο έχει επανέλθει πλήρως και παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Ιντεπεντιέντε που έχει ηγετική μορφή στον άξονα της μεσαίας γραμμής τον αρχηγό της Λούκα Ρομέρο» τόνισε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός της Τίγκρε και πρόσθεσε:

«Ο Μπεναβίδες βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία κι είναι ένας χρήσιμος παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου. Τελειώνει το συμβόλαιό του και απ΄ότι κυκλοφορεί στην Αργεντινή βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ιντεπεντιέντε για την επέκταση της συνεργασίας τους. Θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ έτσι και καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X