ΑΕΚ: Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Μπεναβίδες!

ΑΕΚ: Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Μπεναβίδες!
Photo Credits: INTIME

Στην αναμονή του νέου προπονητή, στην ΑΕΚ διερευνούν περιπτώσεις όπως του Ουρουγουανού Κάρλος Μπεναβίδες, αλλά δεν προχωρούν σε συμφωνίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με όσα επιθυμούν και λένε (ανεπίσημα) στην ΑΕΚ, οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την επιλογή του νέου προπονητή.

Τα τελευταία 24ώρα φαίνεται πως έχουν πέσει οι τόνοι και εκφράζεται η πεποίθηση πως έχουν φτάσει σε καλό σημείο οι επαφές με τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν την αναστήλωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Και με δεδομένο πως όλο αυτό συνδυάζεται και με τη «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αναγκάζει να χαμηλώσουν τα μεταγραφικά.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ένα – αρκετά παράδοξο – «φούντωμα» των μεταγραφικών σεναρίων. Οι Αργεντινοί έβαλαν την ΑΕΚ ως βασική διεκδικήτρια του Ουρουγουανού αμυντικού χαφ της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες, οι Ρουμάνοι έκαναν λόγο για σκάουτινγκ στον Ράτσα, υπήρξε πληροφορία για παρουσία του Τσούμπερ στα γραφεία της ΠΑΕ, ενόσω είναι εκκρεμής η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Δείτε περισσότερα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κάρλος Μπεναβίδες.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X