Νάγκελσμαν: «Είναι μία από τις τρεις χειρότερες ήττες της καριέρας μου»

Νάγκελσμαν: «Είναι μία από τις τρεις χειρότερες ήττες της καριέρας μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου-Βιγιαρεάλ, έκανε ο κόουτς των Γερμανών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τονίζοντας πως ο αποκλεισμός της ομάδας του από το «κίτρινο υποβρύχιο» αποτελεί μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του.

Για τον αποκλεισμό:

«Δεν είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως η Βιγιαρεάλ ξέρει να αμύνεται, μας το είχαν δείξει άλλωστε και κόντρα στη Γιουβέντους. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ, αν το καταφέρναμε θα είχαμε περάσει. Πιέζαμε σωστά, ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά όλα αυτά δεν αξίζουν τίποτα τελικά, αφού αποκλειστήκαμε. Δεν είναι αρκετά όσα κάναμε, το να φτάσουμε στα ημιτελικά ήταν ο μίνιμουμ στόχος μας».

«Αναμφίβολα, αυτή είναι μία από τις τρεις χειρότερες ήττες της καριέρας μου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας την Bundesliga. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε αυτόν τον αποκλεισμό, ήταν ένα σκληρό χτύπημα για εμάς».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X