Αλεξίου: «Χρόνια πολλά στην ΑΕΚ μας - 98 χρόνια παράγει πολιτισμό και αθλητισμό»

"Ενδεχομένως και εντός της αυριανής μέρας η έγκριση της ίδρυσης της νέας ΚΑΕ"
Photo Credits: INTIME

Οι ευχές του Αλέξη Αλεξίου για τα γενέθλια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου με αφορμή τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ στέλνει ευχές και μήνυμα μέσω της aek.gr.

Η δήλωση και οι ευχές του Αλέξιου για τα γενέθλια της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ μας, συμπληρώνει σήμερα 98 χρόνια ζωής. 98 χρόνια που παράγει πολιτισμό και αθλητισμό. 98 χρόνια που γράφει ιστορία.

Τιμούμε τις μνήμες των ιδρυτών και των προγόνων μας, διατηρούμε και μεταλαμπαδεύουμε τις αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου, που υπηρετούμε.

Το νέο ποδοσφαιρικό μας γήπεδο, που αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών του Δημήτρη Μελισσανίδη και της μάνας ΑΕΚ, αποτελεί σταθμό για τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου που εμπλουτίζεται με σωρεία κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και αθλητικών επιτυχιών.

Το πρώτο μεγάλο προπονητήριο του συλλόγου, η καλλιέργεια περισσότερων από 40 αθλημάτων σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, η λειτουργία τμημάτων ΑΜΕΑ, η ανάδειξη του σωματείου ως το πλέον πολυαθλητικό της χώρας και η εγγραφή του στο μητρώο των πολιτιστικών φορέων της χώρας, είναι μερικά μόνο δείγματα της ιστορίας που συνεχίζει να γράφεται και στη σημερινή εποχή της ΑΕΚ με σεβασμό στις αξίες και τις παραδόσεις των ιδρυτών μας.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, ο δικέφαλος αετός συνεχίζει να πετά περήφανα ψηλά, να αναπτύσσεται και να μεγαλουργεί σε πολλά αθλήματα.

Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!

Χρόνια πολλά στην ΑΕΚ μας!».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X