ΠΑΕ: «98 χρόνια ΑΕΚ - Η Ιστορία επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε για να συνεχίσει να γράφεται στη γη των προγόνων μας!» (VIDEO)

ΠΑΕ: «98 χρόνια ΑΕΚ - Η Ιστορία επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε για να συνεχίσει να γράφεται στη γη των προγόνων μας!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το βίντεο της ΑΕΚ με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου - Πλάνα από τα εκθέματα που θα υπάρχουν στο μουσείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK κλείνει σήμερα 98 χρόνια ζωής και η φετινή χρονιά είναι σημαδιακή, καθώς άπαντες μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια στην «OPAP Arena».

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της Ένωσης η ΠΑΕ ετοίμασε ένα βίντεο που περιλαμβάνει ένα μικρό μέρος των εκθεμάτων που θα υπάρχουν στο μουσείο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο.

Η ανάρτηση και το βίντεο της ΠΑΕ για τα γενέθλια της ΑΕΚ

«98 χρόνια ΑΕΚ!

Οι μεγάλες στιγμές και τα κειμήλια της δόξας συγκεντρώνονται και πάλι κάτω από την ιερή τους στέγη!

Η Ιστορία επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε για να συνεχίσει να γράφεται στη γη των προγόνων μας!

Η Ιστορία αυτή δεν έχει τέλος, μόνο αρχή/

Τα 98 της χρόνια συμπληρώνει σήμερα η ΑΕΚ. 98 χρόνια με τίτλους, μεγάλες νίκες, στιγμές δόξας, ευρωπαϊκής καταξίωσης και ποδοσφαιρικού πολιτισμού, αντάξιες των αρχών και των καταβολών της ομάδας μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.

Γιορτάζοντας τα φετινά της «γενέθλια», η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα τις μέρες για την επιστροφή της στο σπίτι της. Και μαζί της, θα επιστρέψουν στην Νέα Φιλαδέλφεια όλα τα κειμήλια της ιστορίας της, που θα βρουν επιτέλους την στέγη που τους αρμόζει, στο ένα από τα δύο μουσεία που κατασκευάζονται στην OPAP Arena. Μια μικρή γεύση μόνο από αυτά μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ετοίμασε το AEK TV.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της. Η ιστορία μας επιστρέφει σπίτι της!

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X