Champions League: Γύρισε από την κόλαση η Ρεάλ Μαδρίτης - Πρόκριση στην παράταση (2-3) επί της Τσέλσι

Champions League: Γύρισε από την κόλαση η Ρεάλ Μαδρίτης - Πρόκριση στην παράταση (2-3) επί της Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματσάρα στην Μαδρίτη για τα προημιτελικά του Champions League, με την Τσέλσι να προηγείται 0-3 αλλά την Ρεάλ να βρίσκει γκολ με τον Ροντρίγκο, να οδηγάει το ματς στην παράταση και να παίρνει την πρόκριση με τον Μπενζεμά.

Πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πήγε να κάνει η Τσέλσι; Στα όρια του αδύνατου. Του ανέφικτου. Του εξωπραγματικού. Ποτέ καμία αγγλική ομάδα δεν είχε κερδίσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποτέ άλλοτε η βασίλισσα δεν είχε αποκλειστεί σε νοκ-άουτ έχοντας κερδίσει με 3-1 το πρώτο παιχνίδι: «Έχουμε ελάχιστες ελπίδες, αλλά θα πολεμήσουμε για αυτές που μας αναλογούν», υποσχέθηκε ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι πιστεύει. Ήταν αυτός που φανάτισε τους παίκτες του. Αυτός που τους έδειξε πως υπάρχει τακτικό πλάνο για να έρθει η μεγάλη ανατροπή.

Ωστόσο, έπεσε πάνω στην περίπτωση. Μπορεί η Τσέλσι να ήταν η κάτοχος του θεσμού, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που το έχει σηκώσει πιο πολλές φορές από κάθε άλλη. Είναι αυτή που ξέρει να παίρνει προκρίσεις με κάθε τρόπο καλύτερα από κάθε άλλο κλαμπ. Είτε παίζει καλά είτε όχι. Είτε το αξίζει είτε όχι. Εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα και οι Λονδρέζοι είχαν φτάσει σε σκορ πρόκρισης (0-3), η βασίλισσα αναστήθηκε από τις στάχτες της και πήρε μία απίστευτη πρόκριση στην παράταση (2-3).

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X