Ο άνθρωπος του λαού που έφυγε ολομόναχος επειδή αγνόησε την εντολή των γιατρών

Ο άνθρωπος του λαού που έφυγε ολομόναχος επειδή αγνόησε την εντολή των γιατρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο οι ηθοποιοί που ασχολούνται με την κωμωδία να αντιμετωπίζονται ως δεύτερης διαλογής από ειδικούς και «ειδικούς» οι προσεγγίζουν το θέμα με σνομπισμό και ελιτίστικη προκατάληψη. Θαρρεί κανείς ότι οι καλλιτέχνες που υπηρετούν το συγκεκριμένο είδος καλούνται να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο για να αναγνωριστεί το ταλέντο του και να θεωρηθούν ισάξιοι εκείνων που αναδεικνύονται μέσα από πιο κλασικούς ρόλους.

Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ο Βασίλης Λογοθετίδης. Είχε την ευλογία να δει τους σύγχρονούς του κριτικούς να υποκλίνονται στις υποκριτικές ικανότητές του, παρά το γεγονός ότι εκείνος ασχολήθηκε με την πιο «ελαφριά» πλευρά της ηθοποιίας. Βέβαια, όσοι τον έχουν δεν σε μία από τις μόλις 12 κινηματογραφικές παρουσίες του, διαπιστώνουν εύκολα ότι επρόκειτο για δουλειές που ποιοτικά απέχουν… έτη φωτός από σημερινές καρικατούρες που… υποδύονται τους κωμικούς, με φτηνό και χονδροειδές «χιούμορ».

Δείτε περισσότερα για τον Βασίλη Λογοθετίδη και τον θάνατό του.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X