Προφορική συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαγκ!

Προφορική συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαγκ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστική είναι η συμφωνία σε προφορικό επίπεδο ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ, όπως μεταδίδει το πλέον έγκυρο Μέσο, «Athletic» και έτσι ο Ολλανδός θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Όρνσταϊν, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο νυν τεχνικός του Άγιαξ θα είναι τετραετούς διάρκειας και πλέον αυτό που απομένει, είναι οι διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Ο Άγιαξ προφανώς και γνωρίζει για τις διαπραγματεύσεις, αφού ο ίδιος είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για τις εξελίξεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε ανακοίνωση ή επιβεβαίωση πριν από τις 17 Απριλίου, καθώς τότε ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι επαφές με τους προπονητές που θα αναλάβουν ρόλο στο νέο τεχνικό επιτελείο του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X