Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022

Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022

Στο πλευρό 2.000 δρομέων στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Κρήτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το Ηράκλειο της Κρήτης δόθηκε η εκκίνηση για να ξεκινήσουν οι εφετινοί αγώνες Run Greece, που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική δρομική εμπειρία. Στο Run Greece Ηράκλειο 2022, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, έδωσαν δυναμικό παρών περισσότεροι από 2.000 δρομείς, που συμμετείχαν στις διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων και στον παιδικό αγώνα του 1 χιλιομέτρου.

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ήταν δίπλα σε όλους τους αθλητές του Run Greece για να τους εμψυχώσει και να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους.

Αυλαία με κρητικό γλέντι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με ένα κρητικό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, αθλητές της ομάδας του ΟΦΗ, καθώς και πολλοί από τους δρομείς, που είχαν την ευκαιρία να ανακτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια απολαμβάνοντας λαχταριστά εδέσματα.

Δείτε το βίντεο:

Οι νικητές των αγώνων

To RUN GREECE, που πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά στο Ηράκλειο, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και προσελκύει δρομείς από όλη την Κρήτη.

Νικητής στον αγώνα των 10 χλμ. αναδείχθηκε ο Αντώνης Κωστάκης, με χρόνο 35.26, ενώ στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Κατσουράκη με χρόνο 38.08. Στα 5 χιλιόμετρα, πρώτος ήταν ο Γιάννης Παπαλεωνίδας, με χρόνο16.39, και πρώτη γυναίκα η Ειρήνη Αραμπατζή, με 21.53.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς Run Greece θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου, στην Καστοριά.

Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022 Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022 Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022 Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022 Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022 Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Run Greece Ηράκλειο 2022

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X