Φίλαθλος του Μέσι πλήρωσε το αδιανόητο ποσό των 500.000 ευρώ για μια συλλεκτική κάρτα του!

Φίλαθλος του Μέσι πλήρωσε το αδιανόητο ποσό των 500.000 ευρώ για μια συλλεκτική κάρτα του!
Photo Credits: INTIME

Τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι και μια συλλεκτική του κάρτα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγάπη ενός φιλάθλου για τον Λιονέλ Μέσι ήταν τέτοια, που τον ανάγκασε να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό για μια συλλεκτική κάρτα του από το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Όπως αποκαλύπτει η Marca, ο εν λόγω οπαδός έδωσε το ποσό των 522 χιλιάδων δολαρίων για να την φέρει στην κατοχή του, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση της Panini από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας όπου ο Μέσι απεικονίζεται με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Οκτώ χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία της ο φίλαθλος επικοινώνησε με της γνωστής ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε ηλεκτρονικές δημοπρασιές, Goldin, και με το αμύθητο ποσό που πρόσφερε κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη κάρτα αξιολογείται σε αυτά τα αστρονομικά νούμερα λόγω της σπανιότητάς της, καθώς μόλις δέκα αντίστοιχες έχουν δημιουργηθεί ποτέ από την Panini.μουν

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X