Αρσενιάδης: «Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για μας»

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από διακοπή δέκα ημερών, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής Νεανίδων, οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Volley League γυναικών ξεκινούν τις μάχες των play off.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με στόχο τη νίκη που θα θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.  Αυτή είναι η 4η φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να έχει κερδίσει και τα τρία προηγούμενα ματς. Δύο φορές στο πρωτάθλημα (3-2 εντός, 3-0 εκτός στο ντεμπούτο του Μάρκο Φενόλιο στον ασπρόμαυρο πάγκο) και μία για τους 16 του Κυπέλλου (3-2 πάλι εντός).

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης σχολίασε για αυτή την διπλή «μάχη» με τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλο ντέρμπι και τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουν προηγηθεί και θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα. Είναι ένα ματς πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και ουσιαστικά το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θα μετρήσει πολύ η θέληση γιατί σε τέτοια ματς παίζει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο και περιμένω δύο πολύ σκληρές αναμετρήσεις αρχής γενομένης από αύριο».

Να θυμίσουμε πως γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα είναι η ομάδα που κατέλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογική θέση, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη βαθμολογική θέση.

Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ).

Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τέσσερα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι τα εξής:

Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Λαμίας 2013 (1-8)

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Θήρας (2-7)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (3-6)

ΑΣ Άρης – ΑΣΠ Θέτις (4-5)

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X