Ειδικά στοιχήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημείο στο Λιμπερταδόρες

Ειδικά στοιχήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημείο στο Λιμπερταδόρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσουμε απόψε δυνατές ρεβάνς.

Τα δύο βασικά ερωτήματα έχουν τεθεί σε… δημοσκόπηση στο Instagram του BetMarket. Πατήστε το Link και απαντήστε αν γυρίζει το Ρεάλ-Τσέλσι μετά το 1-3 της περασμένης εβδομάδας αλλά και τι θα κάνει ο τρομερός φέτος Μπενζεμά απόψε.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν μοιρασμένες αποδόσεις στο τι θα συμβεί το βράδυ στη Μαδρίτη, αλλά έχουν δώσει (δικαιολογημένα) τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ενδεχόμενο πρόκρισης της Τσέλσι φτάνει μέχρι και το 8.50 στη Betsson.

Προσωπικά νομίζω πως το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον, η Τσέλσι θα το παλέψει αλλά αυτό μόνο προς την τηλεοπτική απόλαυση μπορεί να συνεισφέρει και όχι ως προς κάποια στοιχηματική επιλογή.

Αν για τη… χαρά του παιχνιδιού έκανα ένα fun bet στα δύο αποψινά παιχνίδια, θα ήταν το over 9,5 συνολικά στο Λονδίνο και το Over 2,5 σουτ στην εστία της Βιγιαρεάλ στο Μόναχο.

Όπως έγραψα, πιστεύω πως η Τσέλσι θα ψάξει τις πιθανότητές της για δύο γκολ. Η Ρεάλ είναι… δαιμονισμένη επιθετικά, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Μεντί είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο. Πιθανό να δούμε κόρνερ στη βραδιά.

Στη Γερμανία η Μπάγερν δεν άρεσε καθόλου στο πρώτο ματς ή για να είμαστε πιο σωστοί, άρεσε πολύ η τακτική συμπεριφορά της ομάδας του Εμερι. Αν κλείσει με παρόμοιο τρόπο τους χώρους, μπορεί να βρει τις δικές της φάσεις στην κόντρα και τουλάχιστον τρεις από αυτές να καταλήξουν στην αντίπαλη εστία

Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες

Κόντραρα την Ουνιόν στην πρεμιέρα, πήρε όμως νίκη ψυχολογίας στο 90’ επί της Πενιαρόλ. Το σημαντικό είναι πως ακολούθησε ολικό rotation στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έκανε η σημερινή της αντίπαλος. Η Σέρο Πορτένιο δίνει τρίτο ματς σε μια εβδομάδα δίχως πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και με δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια πίσω της.

Πολλή ενέργεια στο ντέρμπι μίσους με την Ολύμπια στην πρεμιέρα του ομίλου (0-0), ακόμη μια λευκή ισοπαλία σε βαρύ αγωνιστικό χώρο στην έδρα της Καμπαγιέρο λίγες ημέρες μετά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Mάζεψε και κάποια θέματα απουσιών η γηπεδούχος, παίζεται το διπλό στο 3.30 της Bwin.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονό

13/4 –01:15 Σέρο Πορτένιο-Κολόν 2 (3.30) επί 7,63 μονάδες στη Bwin

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X