ΑΕΚ: Η κατάσταση με τον Στάνκοβιτς προβληματίζει

ΑΕΚ: Η κατάσταση με τον Στάνκοβιτς προβληματίζει
Photo Credits: INTIME

Το περασμένο καλοκαίρι, η προσπάθεια αναστήλωσης της ΑΕΚ ξεκίνησε από τη θέση του τερματοφύλακα ωστόσο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς εξελίσσεται σε μόνιμο «πονοκέφαλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πίστη στο ελληνικό δίδυμο των Τσιντώτα, Αθανασιάδη είχε κλονιστεί έπειτα από τη θλιβερή σεζόν όλης της ομάδας και η ΑΕΚ θέλησε να κάνει μια νέα αρχή εμπιστευόμενη εκ νέου τερματοφύλακα από το εξωτερικό.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί, ότι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποτέλεσε την πρώτη χρονικά μεταγραφή της ΑΕΚ και μάλιστα με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Για να πείσει τον Στάνκοβιτς και τη Σάλτσμπουργκ να πουν το «ναι», η ΑΕΚ δαπάνησε περίπου 1,2 εκατομμύρια για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αυστριακού τερματοφύλακα, ο οποίος για την 4ετία που υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», έχει να λαμβάνει πάνω από 2,5 εκατομμύρια καθαρά. Οσο ο Στάνκοβιτς έπαιζε, δεν υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για την επάρκεια του. Φαίνεται όμως, πως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε από νωρίς και κλήθηκε να λύσει με επέμβαση τον Δεκέμβρη, σα να άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με τα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα για την κατάσταση με τον Στάνκοβιτς που προβληματίζει

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X