Μάνατζερ Μπεναβίδες: «Τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ - Ολα είναι ανοιχτά!»

«Τετραετές συμβόλαιο δίνει στον Μπεναβίδες η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο μάνατζερ του Κάρλος Μπεναβίδες, Χαβιέρ Ερνάντες επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχε με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ ο Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες από τον Τύπο της Αργεντινής, η Ένωση έχει καταθέσει ήδη την πρόταση της στον 24χρονο για συμβόλαιο έως το 2026 και είναι πλέον σε στάση αναμονής.

Ο Ουρουγουανός χαφ, στα 24 του χρόνια, φέρεται πρόθυμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και η πρόταση της ΑΕΚ κρίνεται ιδιαίτερα κολακευτική. Έχει μάλιστα ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας του για την ανανέωση του συμβολαίου, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους Αργεντινούς!

Ωστόσο, μεταξύ του Μπεναβίδες και της Ιντεπεντιέντε εκκρεμούσε ακόμα μια τελική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι οι επαφές μέχρι πρότινος δεν είχαν αποτέλεσμα.

Τελικά, η ομάδα της Αργεντινής έκανε τη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του και κατέθεσε την τελική πρόταση και πλέον, όπως δήλωσε ο Έκτορ Μαλδονάδο, ο παίκτης καλείται να αποφασίσει ποια προσφορά θα κάνει αποδεκτή. Εκείνη για ανανέωση ή αυτή της ΑΕΚ.

Μιλώντας στο Gazzetta, ο μάνατζερ του Μπεναβίδες, Χαβιέρ Ερνάντες επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχαν με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του 24χρονου χαφ.

Οπως μάλιστα δήλωσε, τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την Ένωση, η οποία βέβαια κατέθεσε μία χαμηλή πρόταση η οποία δεν έπεισε για την ώρα τους εκπροσώπους του παίκτη.

«Είχαμε όντως μια συζήτηση με την ΑΕΚ, αλλά ύστερα εκείνη περιέπλεξε στην υπόθεση έναν άλλον Αργεντινό παράγοντα κι αυτό έκανε περίπλοκα τα πράγματα. Οι άνθρωποι της ομάδας πρώτα μίλησαν με μένα και τον συνεργάτη μου και παραδόξως στη συνέχεια μίλησαν και με έναν άλλον. Αυτή τη στιγμή τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ παρά από εμάς. Η ΑΕΚ έβαλε στο τραπέζι κι ένα τρίτο άτομο και μας πρότεινε μία αρκετά χαμηλή πρόταση, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Αργεντινής.

Η στάση της ήταν πολύ περίεργη. Τώρα βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Ιντεπεντιέντε για ανανέωση συνεργασίας. Ολα είναι ανοιχτά. Ο παίκτης είναι επαγγελματίας και θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές προτάσεις που έχει στα χέρια του», τόνισε χαρακτηριστικάο μάνατζερ του Κάρλος Μπεναβίδες, Χαβιέρ Ερνάντες.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X