Έμερι: «Ανήκουμε εδώ και θέλω να προκριθούμε»

Έμερι: «Φαβορί η Γιουβέντους, αλλά μπορούμε...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βιγιαρεάλ επιδιώκει να αφήσει εκτός διοργάνωσης ακόμη ένα «μεγαθήριο», μετά τη Γιουβέντους στη φάση των «16», και έχει μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς.

«Το ότι φτάσαμε ως εδώ είναι καλό, αλλά εγώ θέλω να προκριθούμε. Γι΄αυτό αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι με φυσικό τρόπο, αντιλαμβανόμενοι ότι θα έχει το μέγιστο βαθμό δυσκολίας, αλλά πεπεισμένοι ότι ανήκουμε εδώ», δήλωσε ο άλλοτε τεχνικός των Παρί Σεν Ζερμέν και Αρσεναλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Θα πρέπει να είμαστε τέλειοι. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, ακόμη δυσκολότερο. Διαφορετικό και από τη νίκη μας (σ.σ. με 3-0) επί της Γιουβέντους στην Ιταλία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, νομίζω ότι είναι ανεπαρκές ό,τι κάναμε τις προάλλες (σ.σ. στο πρώτο ματς).

Πρέπει να αμυνθούμε πολύ στενά και να κλειστούμε στην περιοχή μας κάποιες στιγμές, αλλά θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα έχουμε», τόνισε ακόμη ο Εμερι.

Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ αρνήθηκε ότι η ομάδα του έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» την πρόκριση την περασμένη εβδομάδα, όπου ήταν πολύ ανώτερη και θα μπορούσε να φτάσει σε ευρύτερο σκορ. «Ο σεβασμός στη Μπάγερν πρέπει να είναι τεράστιος από κάθε άποψη», τόνισε ο Ισπανός προπονητής και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε ότι συνηθίζουν να σκοράρουν πολλά γκολ στην έδρα τους κι αυτό είναι φυσιολογικό. Μας σέβονται, αλλά γνωρίζουν ότι, αν παίξουν στο επίπεδό τους, είναι το φαβορί. Είναι αισιόδοξοι και αισθάνονται δυνατοί στην έδρα τους, το καταλαβαίνω αυτό».

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X