Champions League: Μάχη για την υπέρβαση η Βιγιαρεάλ - Με το... 1,5 πόδι στους «4» Ρεάλ

Champions League: Μάχη για την υπέρβαση η Βιγιαρεάλ - Με το... 1,5 πόδι στους «4» Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League ξεκινούν σήμερα (12/04) με τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (12/04, 22:00, COSMOTE Sport 2) και της Μπάγερν Μονάχου με τη Βιγιαρεάλ στην Αλιάνζ Αρένα (12/04, 22:00, COSMOTE Sport 3).

Οι νικητές των αποψινών ζευγαριών δεν συναντώνται στα ημιτελικά, αλλά στον τελικό (εφόσον προκριθούν), καθώς το ζευγάρι Ρεάλ – Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο, ενώ ο νικητής του Μπάγερν – Βιγιαρεάλ, θα παίξει κόντρα σε αυτόν του Λίβερπουλ – Μπενφίκα.

Για το θαύμα στο Μόναχο το κίτρινο υποβρύχιο

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Europa League, η ομάδα του Ουνάι Έμερι θέλει να κάνει μια ακόμα επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Το “κίτρινο υποβρύχιο” κάνει δικαιολογημένα όνειρα για μια ακόμα μεγάλη πρόκριση, έχοντας ως “προίκα” το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία.

Στην «Αλιάντς Αρένα» βέβαια η Μπάγερν θα κληθεί να ανατρέψει το σκορ της Ισπανίας απέναντι, που βάσει εικόνας στον πρώτο αγώνα θα μπορούσε να έχει αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα. Ζίλε, Τολισό και Τσούπο-Μοτίνγκ θα απουσιάσουν για τους Βαυαρούς του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ ο Αλμπέρτο Μορένο θα λείψει από το «κίτρινο υποβρύχιο».

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ρίτσαρντς, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μπίλερ Κομάν, Λεβαντόβσκι.

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπουέ, Κοκελέν, Ντανζούμα, Μορένο.

Ώρα / Κανάλι: 22:00, COSMOTE Sport 3

Τον πρώτο λόγο οι μερένγκες για την πρόκριση στην επόμενη φάση

Η Ρεάλ έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 3-1 στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, που θα χρειαστεί μια μεγάλη υπέρβαση στο «Μπερναμπέου» για να μην ετοιμαστεί να παραδώσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον τιμωρημένο Μιλιτάο, καθώς επίσης και τους Ίσκο, Αζάρ και Βαγέχο. Στον αντίποδα, ο Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει στον άρρωστο Αθπιλικουέτα και τους λαβωμένους Λουκάκου και Τσίλγουελ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Αλάμπα, Μεντί, Κρος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά/

Τσέλσι: Μεντί, Τσάλομπαχ, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Κόβασιτς, Μάρκος Αλόνσο, Ζιγιές, Μάουντ, Χάβερτς.

Ώρα / Κανάλι: 22:00, COSMOTE Sport 2

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X