Αντσελότι: «Η Τσέλσι θα έρθει για την πρόκριση»

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφει ο Αντσελότι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Champions League, μετά τη νίκη 3-1 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε προσγειωμένος.

Ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι «η Τσέλσι θα έρθει εδώ για την πρόκριση, δεν έχω αμφιβολία γι’ αυτό», απαντώντας στην ερώτηση αν ο Τόμας Τούχελ παίζει «mind games» με τη Ρεάλ.

Και ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε: «Μπορεί (σ.σ. ο Τούχελ) να λέει ό,τι θέλει, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Τσέλσι θα έρθει εδώ για να νικήσει. Αυτό είναι το πνεύμα του ποδοσφαίρου, το πνεύμα των μεγάλων συλλόγων και των σπουδαίων παικτών, να μην τα παρατούν ποτέ.

Είμαι τυχερός που έχω μια ομάδα παικτών, οι οποίοι ξέρουν πραγματικά καλά αυτού του είδους τους αγώνες, πως οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Έχουν καλή διάθεση και είναι χαρούμενοι με την ευκαιρία να φτάσουν σε ημιτελικό Champions League. Όμως, η Τσέλσι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X