ΑΕΚ: Ο αγωνιστικός γρίφος που δεν λύνεται

ΑΕΚ: Ο αγωνιστικός γρίφος που δεν λύνεται
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ που παραπαίει μπορεί να αλλάξουν τα πάντα εκτός από το σχηματισμό και αυτό είναι κάτι που τρελαίνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός, πως η ΑΕΚ έχει πάψει εδώ και καιρό να λειτουργεί ως κανονικό ποδοσφαιρικό κλαμπ. Η πορεία προς την αποτυχία μπορεί να αποδίδεται στην ατυχία, σε εξωγενείς παράγοντες, αλλά ελάχιστοι φαίνεται να ασχολούνται με το αγωνιστικό.

Ως φυσικό επόμενο, ειδικά από τη στιγμή που στο τιμόνι της βρίσκεται υπηρεσιακός προπονητής και δεν μπορεί να έχει μεγάλη παρεμβατικότητα, μια ομάδα που θα έπρεπε να αλλάξει σχεδόν εκ βάθρων, συνεχίζει την καταστροφική πορεία της θαρρείς και πηγαίνει με αυτόματο πιλότο.

Είναι εκπληκτικό, πως εδώ και χρόνια στην ΑΕΚ, μπορεί να θεωρηθεί πια ξεκάθαρο, ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή ο σχηματισμός 4-2-3-1. Ανεξαρτήτως των χαρακτηριστικών των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ, πολλές φορές δίχως να προσμετρώνται οι ιδιαιτερότητας μιας αναμέτρησης, η ΑΕΚ πάει με τον ίδιο τρόπο και την ίδια προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι και ας δείχνει χαμένη από χέρι. Τίποτε δεν αλλάζει και ελάχιστα άλλαξαν – αλλά μόνο πρόσκαιρα – σε αυτήν τη μαύρη τετραετία.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ και το θέμα του σχηματισμού.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X