ΑΕΚ: Τι δίνει στον Μπεναβίδες για να τον φέρει στην Ελλάδα και η απάντηση της Ιντεπεντιέντε

Βασικός αγωνίστηκε ο Μπεναβίδες σε όλο το ματς της Ιντεπεντιέντε με την Τίγκρες, που έληξε 1-1 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για τον Κάρλος Μπεναβίδες και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική η εβδομάδα που διανύουμε για το μέλλον του Κάρλος Μπεναβίδες με τους Αργεντινούς να κάνουν λόγο για τις δύο προτάσεις που έχει από την Ιντεπεντιέντε και την ΑΕΚ.

Την απόφαση του 24χρονου του Ουρουγουανού μέσου της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες περιμένει η ΑΕΚ.

Όπως επιβεβαίωσε στο Gazzetta ο γενικός γραμματέας του αργεντίνικου συλλόγου, η Ιντεπεντιέντε έκανε τη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του και κατέθεσε την τελική πρόταση και πλέον, όπως δήλωσε ο Έκτορ Μαλδονάδο, ο παίκτης καλείται να αποφασίσει ποια προσφορά θα κάνει αποδεκτή. Εκείνη για ανανέωση ή αυτή της ΑΕΚ.

Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να είναι σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι στην Αργεντινή, οι επαφές της Ιντεπεντιέντε με τον ποδοσφαιριστή θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες μέρες. Από την πλευρά της η ΑΕΚ προσφέρει συμβόλαιο για τρία συν ένα χρόνια, ενώ η Ιντεπεντιέντε του δίνει συμβόλαιο για επιπλέον δυόμιση έτη.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X