Νέα πρόβλεψη για τον δολοφόνο του Καραϊβάζ - Ποιος κρύβεται από πίσω

«Ίσως είχαν προσπαθήσει ξανά να σκοτώσουν τον Καραϊβάζ»: Το κλειδί για τη σύλληψη των δραστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι εκτελεστές του παραμένουν ασύλληπτοι. Η οικογένειά του εδώ και έναν χρόνο περιμένει την εξιχνίαση του εγκλήματος, ωστόσο, μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχουν νεότερα.

«Πράγματι, έναν χρόνο μετά δεν υπάρχουν εξελίξεις» δηλώνει στην ATHENS VOICE ο συνήγορος της συζύγου και του γιου του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας και προσθέτει: «Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που δέχομαι από συναδέλφους του Γιώργου Καραϊβάζ, από δημοσιογραφικές ενώσεις διεθνώς για την υπόθεση δολοφονίας του. Μου κάνει εντύπωση, όμως, ότι συνάδελφοί του στην Ελλάδα δεν έχουν ασχοληθεί όσο θα έπρεπε με το θέμα. Προβλέπω ότι θα υπάρξει δυσκολία στην εύρεση του ηθικού αυτουργού στην υπόθεση, του ανθρώπου που έβαλε να σκοτώσουν έναν σημαντικό πυλώνα της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X