Αν η ΑΕΚ δεν βγει Ευρώπη, ισοδυναμεί με καταστροφή!

Αν η ΑΕΚ δεν βγει Ευρώπη, ισοδυναμεί με καταστροφή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει νίκη στα πλέι οφ και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαινόταν, πως εδώ και καιρό, η ΑΕΚ «φλέρταρε» με την καταστροφή. Πριν την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, στην ΑΕΚ ήξεραν πως θα μπορούσε πλέον η ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας για την επόμενη σεζόν να μην εξαρτάται από τα πόδια τους.

Τη γλίτωσαν τελικά την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έπειτα από την 4η αγωνιστική, η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η ήττα από τον Αρη την έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη από την έναρξη της διαδικασίας.

Με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω πρωταθλήματος και να φτιάξει το δικό του μέλλον και μέσω πιθανής κατάκτησης του κυπέλλου, η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται σε οριακό σημείο. Κάποιοι φίλοι της, όντας εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας, θεωρούν πως δεν θα συμβεί και κάτι εάν δεν κατακτηθεί ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα για την ΑΕΚ για την καταστροφή αν δεν βγει Ευρώπη

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X