ΑΕΚ: Με τα φρένα... σπασμένα στο γκρεμό

ΑΕΚ: Με τα φρένα... σπασμένα στο γκρεμό
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης αναλύει τον αγωνιστικό κατήφορο της φετινής ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O εφετινός κατήφορος της ΑΕΚ δεν έχει σταματημό, με τον Δικέφαλο να υποχωρεί στην πέμπτη θέση, «γράφοντας» τη 10η ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Μιλόγεβιτς ήρθε αφού για διάφορους λόγους κάποιοι που ήταν πιο πάνω στη προτίμηση του συλλόγου, δεν ήρθαν. Το πράγμα χάλασε γρήγορα με τον αποκλεισμό από τη Βελέζ, στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του προπονητή και των μεταγραφών μετά οι Παπαδημητρίου και Κονέ έδειξαν ξεκάθαρα τάση αποστασιοποίησης από το γεγονός πως επιλέχθηκε ο Μιλόγεβιτς και μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ στη Κρήτη και την ήττα στη Τούμπα και την αποκαρδιωτική εμφάνιση, η ομάδα δεν είχε καμιά διάθεση ταύτισης με το συγκεκριμένο προπονητή.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήρθε σε κλίμα ενθουσιασμού. Αλλά στη πορεία αποδείχθηκε πως η ομάδα δεν ήξερε πως ακριβώς θα έπρεπε να διαχειριστεί τη περίπτωση του. Που είχε ιδιαιτερότητες, ως Έλληνας και άπειρος σε αυτό το επίπεδο.

Η προσφυγή σε υπηρεσιακό τεχνικό, ήταν αποτέλεσμα ψυχολογικής πίεσης μετά το 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ούτε αυτό είχε συγκεκριμένη στόχευση, εκτός από τη προσπάθεια να βρεθεί διέξοδος από τη πίεση της στιγμής.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X