Οι πρωταγωνιστές της ανόδου μιλούν στο enwsi.gr: «Υπερήφανοι που φέραμε την ΑΕΚ στην Α1»

Οι πρωταγωνιστές της ανόδου μιλούν στο enwsi.gr: «Υπερήφανοι που φέραμε την ΑΕΚ στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής, Γιώργος Σιώμος, ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Μέργος και οι αθλητές, Παναγιώτης Κότσαρης, Φαντί Ντεετ και Μαρία Μάλτζη μιλούν στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τμήμα που αποτελεί παράσημο για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι αυτό του μπάσκετ με αμαξίδιο. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και το Σάββατο το βράδυ επισφραγίστηκε με την ιστορική άνοδο στην Α1.

Η ΑΕΚ άνοιξε την αγκαλιά της και έγινε οικογένεια για αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι συντελεστές έδωσαν την ψυχή τους και πανηγύρισαν με τον καλύτερο τρόπο την ιστορική αυτή άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μπροστά σε 300 περίπου Ενωσίτες που βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας για να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές της ζωής. Η άνοδος αυτή είναι μόνο η αρχή για την ΑΕΚ που έβαλε φέτος τις βάσεις για μια πορεία πρωταθλητισμού τα επόμενα χρόνια. Ο προπονητής και ακούραστος «εργάτης» της ΑΕΚ, Γιώργος Σιώμος, ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Μέργος, οι αθλητές Παναγιώτης Κότσαρης και Φαντί Ντεετ και η αθλήτρια Μαρία Μάλτζη μίλησαν στο enwsi.gr για την επιτυχία αυτή που αποτελούσε ένα μεγάλο όνειρο ζωής.

Σιώμος: «Αφιερωμένο στους γονείς μου»

Ο Γιώργος Σιώμος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση ΑΕΚτζή. Ένας ακούραστος «εργάτης» που έχει προσφέρει στο σωματείο σε κάθε πόστο που του έχει ζητηθεί. Φέτος ανέλαβε και χρέη προπονητή στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο συνδυάζοντας το όνομα του με την ιστορική άνοδο στην Α1. Μια επιτυχία που έχει τεράστια σημασία για τον ίδιον καθώς είναι αφιερωμένη στους αγαπημένους του γονείς που έχουν φύγει από τη ζωή. «Τα παιδιά αυτά αξίζουν τα πάντα. Έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και ανέβασαν την μάδα στην Α1. Πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία και ήταν αήττητοι σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε και την διοίκηση της Ερασιτεχνικής που ήταν κοντά μας όλη την χρονιά. Πραγματικά ζήσαμε μοναδικές στιγμές το Σάββατο και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε αυτούς τους παίκτες». Όσο για το που θα αφιέρωνε αυτή την επιτυχία: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και την άνοδο στους γονείς μου. Είμαι σίγουρος πως χάρηκαν και αυτοί από κει ψηλά».

Κώστας Μέργος: «Τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε τα πάντα»

Ένας ακόμη άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία αλλά και την λειτουργία του τμήματος είναι και ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Μέργος. Ο ίδιος ευχαρίστησε την διοίκηση της Ερασιτεχνικής και τον πρόεδρο, Αλέξη Αλεξίου και εξέφρασε την πεποίθηση πως τα επόμενα χρόνια θα έρθουν και άλλοι τίτλοι στην Α1: «Φέτος από την αρχή της χρονιά ξεκινήσαμε ως φαβορί και στο τέλος το επιβεβαιώσαμε. Με πολλή δουλειά από όλους και έχοντας δίπλα μας τον πρόεδρο, Αλέξη Αλεξίου καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πιστεύω πως τα ωραία τώρα έρχονται. Γνωρίζω καλά το άθλημα αυτό, έπαιζα 20 χρόνια στον ΠΑΣΚΑ και θέλω σαν ΑΕΚτζής τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε τα πάντα».Οι πρωταγωνιστές της ανόδου μιλούν στο enwsi.gr: «Υπερήφανοι που φέραμε την ΑΕΚ στην Α1»

Παναγιώτης Κότσαρης: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Παναγιώτης Κότσαρης αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας. Με την εμπειρία του και την αγάπη του για την ΑΕΚ οδήγησε την ομάδα στην ιστορική επιτυχία. Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως βοήθησε την ομάδα της καρδιάς του να πετύχει την άνοδο: «Η άνοδος της Βασίλισσας ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν.  Επιτυχία βέβαια δεν αποτέλεσε μόνο η επίτευξη του στόχου, αλλά το ότι φτάσαμε στην άνοδο αήττητοι και χτίσαμε τα θεμέλια μιας νέας πορείας στην Α1. Για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη περηφάνια καθώς επιτεύχθηκε ένα όνειρο ζωής να παίξω στην ομάδα της καρδιάς μου και να βοηθήσω στην άνοδο». Όσο για την συγκινητική παρουσία του κόσμου στον τελικό σχολίασε: «Η βοήθεια του κόσμου υπήρξε καταλυτική, ιδιαίτερα όταν στην αρχή ήμασταν πίσω στο σκορ, μας έδωσε την ώθηση για την νίκη. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό για την ΑΕΚΑΡΑ μας. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και την επόμενη χρονιά. Είναι ο 6ος παίχτης της ομάδας μας».

Οι πρωταγωνιστές της ανόδου μιλούν στο enwsi.gr: «Υπερήφανοι που φέραμε την ΑΕΚ στην Α1»

Μαρία Μάλτζη: «Προχωράμε μαζί με τον κόσμο μας»

Η Μαρία Μάλτζη πανηγύρισε και αυτή με την σειρά της την άνοδο της ΑΕΚ. Μια επιτυχία που ήρθε μετά από μια δύσκολη χρονιά και τεράστια προσπάθεια από όλους. Η ίδια σχολίασε για αυτή την ιστορική επιτυχία: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη  που οδήγησε στην άνοδο της ομάδας μου στην Α1. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες που ήταν δίπλα μου  και μου έδωσαν χώρο και γνώση. Προχωράμε και θέλουμε μαζί μας τον κόσμο της ΑΕΚ στην Α1. Είμαι και εγώ ΑΕΚ από κούνια, κάτι που το οφείλω στον πατέρα μου τον οποίον έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω λοιπόν να του αφιερώσω αυτή την επιτυχία και μακάρι να βλέπει από κει ψηλά και να χαίρεται μαζί μας».

Φαντί Αλ Ντεμπ: «Μια ομάδα, μια οικογένεια»

Τα δικά του συναισθήματα για την άνοδο αλλά και την παρουσία του στην ΑΕΚ εξέφρασε και ο Φαντί Αλ Ντεμπ Ο παίκτης του «Δικεφάλου» σχολίασε μεταξύ άλλων: «Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς, υπό δύσκολες συνθήκες λόγω και του κορωνοϊού τελικά τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι πάντα πρωταθλήτρια. Αυτός είναι ο πρώτος μας τίτλος και συνεχίζουμε. Μια αγκαλιά, μια ομάδα, μια οικογένεια»

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X