ΑΕΚ – Άρης: Δεν βγήκε καθόλου η ίδια συνταγή

Οφρυδόπουλος: «Θέλω να δω λιγότερα λάθη και περισσότερη ουσία - Εχει περιπλέξει η κατάσταση για την Ευρώπη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να είχε αρχικά σχεδιάσει ένα διαφορετικό πλάνο σε σχέση μ’ αυτό που τελικά πήγε στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη. Όμως τελικά η ΑΕΚ έστω και αν δεν κέρδισε το ματς, «ρόλαρε» καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Πιθανότατα γι αυτό αποφάσισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, να κρατήσει επί της ουσίας την ίδια συνταγή και για το ματς με τον Άρη.

Μόνο που αυτή την φορά, δεν του βγήκε καθόλου. Κυρίως διότι ο Άμραμπατ σ’ αυτόν τον ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ, στις συνθήκες του συγκεκριμένου ματς, ήταν φανερά δυσλειτουργικός. Και «τράβαγε» και τον Αραούχο πολύ μακριά από την περιοχή, προκειμένου ο Αργεντινός να βρει χώρους και τρόπους να ανοίξει την άμυνα. Βεβαίως είχε και σημασία το γεγονός πως σε αντίθεση μ’ ότι έγινε στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, αυτή την φορά δεν πήρε καθόλου βοήθειες από τους δυο Πολωνούς.

Μια μόνο αλλαγή έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην χθεσινή βασική ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι του Φαλήρου. Ήταν στο κέντρο της άμυνας με την αντικατάσταση του Μήτογλου από τον Τζαβέλλα. Ούτε αυτή η επιλογή του βγήκε όμως, διότι δίδυμο Τζαβέλλα και Βράνιες, για μια ακόμα φορά έδειξε να μην έχει απολύτως χημεία.

Όσον αφορά τις κινήσεις από τον πάγκο, ούτε και αυτές βοήθησαν. Δεν βγήκε η μετακίνηση του Τσούμπερ στον άξονα και η τοποθέτηση του Τάνκοβιτς στα άκρα. Ενώ δεν πήρε τίποτα η ομάδα ούτε από τον Λε Ταλέκ, αλλά ούτε και από τον Μάνταλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X