ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πλήρωσε και πάλι τα φτηνά της λάθη και το κακό δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 2-1 από τον Άρη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ του Άρη, καθώς κάνει τελείως κακή εκτίμηση στην στατική φάση, δεν διώχνει σωστά την μπάλα και την δίνει στο πιάτο στον αντίπαλο. Δυστυχώς αυτή η φάση έγινε μετά από εντυπωσιακή απόκρουση που έχει κάνει σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενώ έχουν προηγηθεί και πριν απ’ αυτό επίσης δυο καλές αποκρούσεις. Ενώ στο δεύτερο γκολ του Άρη, σε πρώτο χρόνο κάνει απόκρουση της μπάλας.

Λάζαρος Ρότα: Ίσως ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που διασώθηκε από το χθεσινό κακό απόγευμα. Αφενός διότι πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, αφετέρου διότι ήταν ίσως ο μοναδικός τόσο αποτελεσματικός σ’ ότι έκανε μέσα στο γήπεδο.

Όγκνιεν Βράνιες: Κάτω του μετρίου ξανά το ματς για τον Βόσνιο στόπερ. Κέρδισε κάποιες μάχες, αλλά έχασε και αρκετές. Το μεγαλύτερο ζήτημα ήταν πως κάποιες φορές έχασε την θέση του, αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν. Πάντως κάλυψε και κάποιες δύσκολες φάσεις, αλλά έκανε και ενέργειες βιαστικές και λανθασμένες. Πολλές.

Γιώργος Τζαβέλλας: Δεν ήταν καθόλου καλό το απόγευμα για τον διεθνή στόπερ. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Και στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά και στο να καλύψει τις θέσεις. Ενώ με την μπάλα στα πόδια έδειχνε πολλές φορές βιασύνη και έκανε επιπόλαιες επιλογές.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Δεύτερο συνεχόμενο κακό ματς από τον Ιρανό ακραίο, μετά από εκείνο της προηγούμενης Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχει κάνει δυο πολύ μεγάλα λάθη, που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Αλλά γενικώς δεν πατούσε καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα ενώ επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου με τα ανεβάσματά του.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Η κακή μέρα φάνηκε με το… καλημέρα του ματς για τον Πολωνό, που μόλις στο 2ο λεπτό γλιστράει και στην συνέχεια κάνει φάουλ και δέχεται κάρτα. Φέρει μεγάλη ευθύνη στο δεύτερο γκολ του Άρη, το οποίο επί της ουσίας προήλθε από δικό του «τσαφ» και αποτυχία να διώξει την μπάλα. Όμως γενικώς δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Σιμάνσκι. Έχασε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή, ενώ υπήρχαν και φορές που έχασε ακόμα και την θέση του, αφήνοντας κενά. Και με την μπάλα στα πόδια του, δεν κατάφερε να έχει σωστές επιλογές.

Νορντίν Άμραμπατ: Πολύ κακό ματς από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Παρόλο που έτρεξε πολύ και πήρε πολλές μπάλες, ουσιαστική βοήθεια στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ δεν κατάφερε να προσφέρει. Αργούσε στο μοίρασμα του παιχνιδιού, ενώ έκανε και αρκετά εως πολλά λάθη. Και πολλές φορές έδειχνε να παίζει περισσότερο για τον εαυτό του και λιγότερο για την ομάδα.

Στίβεν Τσούμπερ: Ξεκίνησε καλά και με κέφι. Και μάλιστα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε μια καλή προσωπική ενέργεια και ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι που απέκρουσε ο Κουέστα. Από εκεί και πέρα όμως, ήταν ωσεί παρών στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν μπόρεσε να φανεί και να βοηθήσει ούτε όταν έπαιζε αριστερά, ούτε όταν μετακινήθηκε στον άξονα με την είσοδο του Τάνκοβιτς. Δεν βοήθησε καθόλου.

Σέρχιο Αραούχο: Πάλεψε πολύ, έδωσε μάχες, είχε και ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε άουτ. Όμως η αλήθεια είναι πως έβγαινε πολύ μακριά από την περιοχή για να τραβήξει αμυντικούς και να φτιάξει επιθέσεις, που έχανε δυνάμεις και επίσης δεν ήταν μέσα στον χώρο δράσης του.

Λιβάι Γκαρσία: Ο μοναδικός της επιθετικής γραμμής που ήταν κάπως μέσα στο κλίμα και στο πνεύμα του παιχνιδιού. Το πάλεψε από την πλευρά του, πήρε πολλές προσπάθειες και είχε και ένα σουτ με απευθείας φάουλ στο δοκάρι.

Νταμιέν Λε Ταλέκ: Μπήκε στην θέση του Σιμάνσκι που δεν ήταν καλός. Όμως δεν κατάφερε να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ίσως μάλιστα και να αφαίρεσε κιόλας καθώς έδειχνε να είναι βαρύς και να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμόυς.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Πήρε μετά από πολύ καιρό αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεν του έλειψε η διάθεση, ούτε η προσπάθεια να μπει σε φάσεις και να βοηθήσει. Η ουσία και η αποτελεσματικότητα του έλειψαν.

Πέτρος Μάνταλος: Η τρίτη κίνηση του Οφρυδόπουλου από τον πάγκο. Προσπάθησε να πάρει μπάλες για να νοικοκυρέψει λίγο το παιχνίδι της ομάδας. Ούτε και αυτός όμως κατάφερε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Εχσάν Χατζισαφί: Η τελευταία κίνηση από τον πάγκο, μήπως μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει κάποιες επιθετικές ενέργειες και από το αριστερό άκρο της. Δεν έγινε καθόλου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X