ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε «καίγονται» για Μπεναβίδες

ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε «καίγονται» για Μπεναβίδες
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε πιέζουν τη διοίκηση για την παραμονή Μπεναβίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Μπεναβίδες φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της Ιντεπεντιέντε που θέλουν και το εκφράζουν στα social media, αλλά και κάτω από τα ρεπορτάζ την παραμονή του στην ομάδα.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός χαφ που ενδιαφέρει δεδομένα την Ένωση, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι. Τις προηγούμενες ώρες υπήρξε συνάντηση του εκπρόσωπου του με τη διοίκηση της Ιντεπεντιέντε. Του έγινε συγκεκριμένη πρόταση και οι Αργεντίνοι αναμένουν την απάντηση του παίκτη.

Και αυτή τη στιγμή που όπως αναφέραμε, οι οπαδοί της ομάδας θέλουν την παραμονή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Χόρχε Ρούμπεν Γαρίδο, ο οποίος σε είδηση για το θέμα Μπεναβίδες ανέφερε: «Για μένα ο Κάρλος έχει πολλές δυνατότητες. Είναι ακριβός για την ομάδα, αλλά πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα να μείνει. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να δώσει περισσότερα».

«Ο Μπάνκο, ο Μπεναβίδες και ο Ρόα θα πρέπει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους», ανέφερε από την πλευρά του ο Κάρλος Αλμπέρτο Ντεμαρτίνι.

«Πρέπει να μείνει ο Μπεναβίδες που έχει χαρακτηριστικά να παίξει και στην εθνική ομάδα της χώρας του», έγραψε από την πλευρά του ο Φάμπιο Μπούστος Φιέρο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X