Τι προσπαθεί να κρύψει από τους Τούρκους ο Ερντογάν για να παραμείνει στην εξουσία

Κορωνοϊός: Ο Ερντογάν εκνευρίστηκε με όσους αμφισβητούν το εμβόλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία προ των πυλών, η γειτονική χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό και όλοι οι πολιτικοί αναλυτές αναγνωρίζουν σημάδια προηγούμενων εκλογών υπέρ του Ταγίπ Ερντογάν και της κυβερνητικής συμμαχίας παρότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη συμμαχία της αντιπολίτευσης να προηγείται.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι όσο η διαφορά παραμένει μικρή στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν την αντιπολίτευση να προηγείται της συμμαχίας της κυβέρνησης, αυτό θα λειτουργήσει υπέρ του Ταγίπ Ερντογάν καθώς η εμπειρία προηγούμενων ετών έχει δείξει ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κόσμος που τον στηρίζει συσπειρώνεται και αναμένεται να καλύψει τη διαφορά.

Η οικονομία της Τουρκίας βρίσκεται σε ύφεση, η ακρίβεια και οι αυξήσεις σε όλα τα αγαθά είναι ανεξέλεγκτες με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι το 78% των ψηφοφόρων του ΑΚp θεωρεί πως η οικονομία βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα για το τι προσπαθεί να κρύψει από τους Τούρκους ο Ερντογάν για να παραμείνει στην εξουσία

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X