Με το μυαλό στις ρεβάνς των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Με το μυαλό στις ρεβάνς των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα η κύρια σκέψη είναι η κόντρα των ομάδων που έχουν Ευρώπη. Πλέον μιλάμε για ρεβάνς προημιτελικών και μπροστά τους ανοίγετε η προοπτική μιας θέσης σε ημιτελικό διεθνούς διοργάνωσης. Διόλου μικρό επίτευγμα.

Ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες επιπέδου Μπόντο Γκλιμτ. Οσο και αν τα τελευταία χρόνια ανεβάζει συνεχώς το status της, η Νορβηγίδα παραμένει ένα μικρό όνομα στο διεθνές στερέωμα. Και αυτό σημαίνει πως το ραντεβού της Πέμπτης στο Ολίμπικο είναι ιστορικό. Με υπέρ της προβάδισμα 2-1 από το πρώτο ματς, μια ανάσα από το να αποκλείσει τον… πολύ Ζοσέ Μουρίνιο και να μπει στα ημιτελικά.

Και πριν από αυτό, ένα ταξίδι από το Βορά μέχρι το Νότο για να αντιμετωπίσει τη Σάντεφιορντ. Με τη μυαλό και πόση διάθεση να μπει σε αυτό το ματς; Νομίζω δεν θέλει πολλή ανάλυση, ο άσος της Σάντεφιορντ θα… φορεθεί πάρα πολύ σήμερα σε όσους ψάχνουν αξία στο στοίχημα. Το αν θα βγει, σαφώς είναι μια διαφορετική κουβέντα. Τα δεδομένα πάντως ευνοούν το ποντάρισμα.

Πριν κλείσω με τη Νορβηγία, μια σκέψη για το διπλό της Χαμ Καμ στο 4.50 του Pamestoixima.gr. Ερχεται με φόρα από την άνοδο, ήταν καλή στην πρεμιέρα και πηγαίνει σε μια Τρόμσο που έχει αποδυναμωθεί αισθητά στη μεταγραφική περίοδο και δεν έχει διαθέσιμο τον βασικό κίπερ της. Οι αποδόσεις είναι βγαλμένες με γνώμονα το διαχρονικό επιχείρημα της δύναμης της έδρας της Τρόμσο, αλλά σαν κάπου να υπερβάλουν με το 4+ στο διπλό.

Κόντρες ομάδων που έχουν Ευρώπη

Στην Ολλανδία, Χέρακλες-Φέγενορντ, με τη φιλοξενούμενη να είναι αυτή που έχει τα ευρωπαικά ματς. Την Πέμπτη πάει στην Τσεχία, για τη ρεβάνς του 3-3 με τη Σλάβια. Πριν από αυτό πρέπει να επισκεφτεί τον τεχνιτό χλοοτάπητα της Χέρακλες. Η γηπεδούχος είναι στην ουρά γιατί έχει κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις. Μπροστά στο κοινό της είναι εξαιρετική με επτά άσους φέτος, μόλις μια ήττα στα 12 τελευταία εκεί και τρια σερί που δεν δέχεται γκολ! Τα 7αρια στον άσο προκαλούν, σαφώς χωρά κάλυψη στο dnb. Max τιμή το 7,15 στο Pamestoixima.gr.

Στο ίδιο γκρουπ ομάδων και η Γουέστ Χαμ. Μάλιστα η Λονδρέζα είναι πολύ πιο επιβαρυμένη, αφού στο ματς της Πέμπτης με τη Λυών έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Ο Ντέιβιντ Μόγιες, μάλιστα, δεν είναι υπέρμαχος του rotation και στο βάθος υπάρχει… σκέψη Μπαρσελόνας! Αν η Γουέστ Χαμ τα καταφέρει την Πέμπτη στη ρεβάνς με τη Λυών στη Γαλλία, θα βρει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Μπαρσελόνα-Αϊντραχτ. Σήμερα πηγαίνει σε ένα Λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην ανεβασμένη Μπρέντφορντ.  Ανεβασμένη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, μετά το ιστορικό 4-1 επί της Τσέλσι.

Σημαντικό το Γιουρόπα Λιγκ και για τη Λυών. Ο τεχνικός Μποζ τόνισε πως αποτελεί τον πιο βατό δρόμο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στο πρωτάθλημα η ομάδα του είναι πολύ μακριά. Σήμερα η Λυών πηγαίνει στην Αλσατία, στη δυνατή έδρα μιας από τις πλέον καλές και σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Βέβαια ο άσος του Στρασβούργου είναι σχετικά διαβασμένος στο 2.45.

Δεύτερη επίλογή από τη Λιγκ 1, στο Μονακό-Τρουά. Χωρίς Ευρώπη η Μονακό μπορεί να παίξει πιο εύκολα σε υψηλή ένταση που θέλει ο Κλεμέντ. Ανεβασμένη επιθετικά και η Τρουά, μετά τις χειμερινές προσθήκες. Το Over 8,5 σουτ στην εστία στο 1.83 της Stoiximan.gr δεν είναι καθόλου κακή επιλογή.

Βολικό Χ και δύο περιπτώσεις με γκολ

Λίγα πράγματα σε Ισπανία και Ιταλία. Στην πρώτη μόνο η πιθανή ισοπαλία στο Εσπανιόλ-Θέλτα, που μάλλον βολεύει αμφότερες βαθμολογικά.

Στην Ιταλία σημειώνω το over στο Νάπολι-Φιορεντίνα. Τρεις νίκες με over η Νάπολι, που δείχνει να ανακτά φόρμα και έχει πίσω τον γκολτζή Οσιμέν. Η Φιορεντίνα με έξι σερί g/g εκτός έδρας, τα τέσσερα από αυτά και Over.

Kαλή περίπτωση για γκολ και το Σεν Γκάλεν-Βασιλεία στην Ελβετία. Δύο ομάδες που παίζουν ένα άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είχα ποντάρει στο μεταξύ τους και περίπου έναν μήνα πριν, όταν μας είχαν χαρίσει ένα απολαυστικό 2-2.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονά

10/4 –17:45 Χέρακλες-Φέγενορντ  1  (7.15) επί 3,5 μονάδες στο Pamestoixima.gr

10/4 –19:00 Σάντεφιορντ-Μπόντο Γκλιμτ  1  (5.75) επί 4,4 μονάδες στη Bet365 (σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή)

10/4 –19:00 Τρόμσο-Χαμ Καμ  2  (4.50) επί 5,7 μονάδες στο Pamestoixima.gr

Σύστημα 2-3 στο Pamestoixima.gr

Τα 3 παραπάνω σε σύστημα 2-3 σε τιμές:

Σάντεφιορντ(5,50)-Χαμ Καμ(4,50)-Χέρακλες(7,15)

Από 1 μονάδα στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X