Αυτό είναι το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό - Απέναντι από τους Πυρήνες της Φωτιάς και τη 17Ν (VIDEO)

Αυτό είναι το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό - Απέναντι από τους Πυρήνες της Φωτιάς και τη 17Ν (VIDEO)

Δείτε VIDEO από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Kορυδαλλού, μακριά από τις άλλες κρατούμενες και με ξεχωριστό ωράριο προαυλισμού, θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την προφυλακίσουν.

Σύμφωνα με το Star, ακριβώς απέναντι, στην 6η πτέρυγα των φυλακών, κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η 33χρονη θα βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές, σε κοντινή απόσταση από τα μέλη της 17 Νοέμβρη και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Το κελί της θα ειναι στον πρώτο όροφο. Στη σιδερένια πόρτα, μέσω ενός μικρού ανοίγματος, θα επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπάλληλους. Στο εσωτερικό του κελιού υπάρχει ένα κρεβάτι και ένα παράθυρο τυφλό. Δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανένα άλλο κελί και θα μιλά από το ατομικό της καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το κελί. Δίπλα ακριβώς, είναι το αναρρωτήριο.

Δείτε το κελί της:

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X