Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και μικρή πτώση θερμοκρασίας (VIDEO)

Άστατος καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη με βροχές από το βράδυ - Συννεφιά την Κυριακή του Πάσχα

Η σημερινή πρόγνωση του καιρού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα είναι ίδιος ο καιρός σήμερα, Κυριακή, σε σχέση με προηγούμενες ημέρες, καθώς από τη ζέστη και την ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας θα έχουμε βροχές.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού στα δυτικά, τα βόρεια και τη Θεσσαλία με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 16 με 19 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα η μέγιστη θα φτάσει τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X