Γενικός γραμματέας Ιντεπεντιέντε: «Ο Μπεναβίδες αποφασίζει για ανανέωση ή ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Ο Μπεναβίδες απαντά μετά από ραντεβού με την Ιντεπεντιέντε!
Photo Credits: INTIME

Αποκαλύψεις έκανε ο Έκτορ Μαλδονάδο που χειρίζεται την υπόθεση του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, Κάρλος Μπεναβίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ ο Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες από τον Τύπο της Αργεντινής, η Ένωση έχει καταθέσει ήδη την πρόταση της στον 24χρονο για συμβόλαιο έως το 2026 και είναι πλέον σε στάση αναμονής.

Ο Ουρουγουανός χαφ, στα 24 του χρόνια, φέρεται πρόθυμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και η πρόταση της ΑΕΚ κρίνεται ιδιαίτερα κολακευτική. Έχει μάλιστα ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας του για την ανανέωση του συμβολαίου, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους Αργεντινούς!

Ωστόσο, μεταξύ του Μπεναβίδες και της Ιντεπεντιέντε εκκρεμούσε ακόμα μια τελική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι οι επαφές μέχρι πρότινος δεν είχαν αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμούσε να εξαντλήσει τα περιθώρια συζήτησης με την ομάδα του για λόγους ηθικής και σεβασμού.

Αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο γενικός γραμματέας της Ιντεπεντιέντε, Έκτορ Μαλδονάδο που χειρίζεται την υπόθεση από τη μεριά του αργεντίνικου συλλόγου, επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr ότι μίλησε με τον ατζέντη του Μπεναβίδες, μεταφέροντας του την τελική πρόταση της Ιντεπεντιέντε για ανανέωση.

«Συναντηθήκαμε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Καταθέσαμε την πρόταση για ανανέωση και πλέον ο Μπεναβίδες είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια από τις δύο προτάσεις που έχει θα αποδεχθεί. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Ο παίκτης θα ήθελε να παραμείνει, αλλά θα δούμε την απόφαση που θα πάρει», ήταν τα λόγια του ιθύνοντα της Ιντεπεντιέντε στο Gazzetta, με τον Μαλδονάδο να μην διευκρινίζει αν υπάρχει κάποιο deadline για την απάντηση του 24χρονου Ουρουγουανού χαφ.

Πλέον το… μπαλάκι φαίνεται πως είναι στα χέρια του Μπεναβίδες για να αποφασίσει μεταξύ της πρότασης της ανανέωσης που έχει από την Ιντεπεντιέντε και της προσφοράς που έχει δεχθεί από την ΑΕΚ, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή πάντως να τονίζουν ότι είναι αδύνατο για την ομάδα από την Αβεγιανέδα να «ματσάρει» την πρόταση της ΑΕΚ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X