Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: «Η κατάστασή του δεν φαίνεται σοβαρή»

Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: «Η κατάστασή του δεν φαίνεται σοβαρή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου για τον τραυματισμό του Γιώργου Γιακουμάκη στο ματς με τη Σεντ Τζόνστον.

Ο Έλληνας άσος σκόραρε και πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε με τραυματισμό. Σε μερικές ημέρες οι Κέλτες θα αντιμετωπίσουν τη Ρέιντζερς για το Κύπελλο Σκωτίας και ο 28χρονος φορ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, κάτι που σημαίνει πως ενδεχόμενη απώλειά του θα είναι μεγάλη.

Πάντως ο προπονητής του, Άγγελος Ποστέκογλου έδειξε καθησυχαστικός για την κατάστασή του. «Αισθάνθηκε ένα ελαφρύ σφίξιμο. Θα δούμε την κατάστασή του. Ευτυχώς δεν φαίνεται πολύ σοβαρή, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είναι ατυχία για εκείνον, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά δεν φαίνεται πως θα τον κρατήσει εκτός για καιρό», σχολίασε σχετικά μετά το ματς».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X