ΑΕΚ: Η ώρα της απόφασης για τον Γέβτιτς

ΑΕΚ: Η ώρα της απόφασης για τον Γέβτιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάρκο Γέβτιτς διεκδικεί θέση βασικού στο ματς με τον Αρη και περιμένει να κριθεί το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εάν αναζητήσει κάποιος τον παίκτη… μυστήριο για τη φετινή ΑΕΚ, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα πέσει πάνω στην περίπτωση του Ντάρκο Γέβτιτς.

Γύρω από τον Ελβετό έχει δημιουργηθεί τεράστια παραφιλολογία, κυρίως λόγω του συχνού συναγωνισμού με τον Πέτρο Μάνταλο για μια θέση βασικού. Είναι παίκτης που προκάλεσε άκρατο ενθουσιασμό με την απόκτηση του – κυρίως βέβαια ελέω της παράλληλης έλευσης του Τσούμπερ – και μεγάλα ερωτηματικά με την ισχνή παρουσία του.

Κόντρα στον Αρη πάντως, ενδέχεται ο Γέβτιτς να πάρει μια ευκαιρία να αγωνιστεί και να είναι μάλιστα βασικός στα πλάνα του Οφρυδόπουλου. Αλλωστε, αποτελεί κοινή παραδοχή πως προοριζόταν για βασικός και στο ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο εκεί τέθηκε νοκ άουτ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση. Τώρα, ο Μάνταλος μπήκε μεν στις προπονήσεις, αλλά έχει χάσει αρκετές και είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ έντονος προβληματισμός υφίσταται και για τον Αμραμπατ. Κάτι που πιθανότατα θα σημάνει πεδίο δόξης λαμπρό για τον Γέβτιτς.

Δείτε περισσότερα για τον Ντάρκο Γέβτιτς και το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X