Τέραστια νίκη η Έβερτον (1-0) κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που καταρρέει (VIDEO)

Τέραστια νίκη η Έβερτον (1-0) κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που καταρρέει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νίκη-ανάσα στην μάχη της παραμονής η Έβερτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που απομακρύνεται από την Ευρώπη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί κομβική στην μάχη της παραμονής πέτυχε η Έβερτον (1-0) απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League με την ομάδα του Ράλφ Ράνγκνικ να αδυνατεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν αδιόρθωτοι, είδαν την τετράδα που οδηγεί στο Champions League να παραμένει μακριά!

Το μοναδικό και «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης όπως αποδείχτηκε, πέτυχε στο 27′ ο Γκόρντον, όταν το σουτ που δοκίμασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κόντραρε πάνω στον Μαγκουάιρ και κατέληξε στα δίχτυα! Από εκεί και μετά η Έβερτον αμύνθηκε μαζικά, η Γιουνάιτεντ έχασε ευκαιρίες, ο Κριστιάνο ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X