Παναγιωτάρας: «Είμαστε ευλογημένοι που είμαστε μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ» (VIDEO)

Παναγιωτάρας: «Είμαστε ευλογημένοι που είμαστε μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Νίκου Παναγιωτάρα μετά το ματς της ΑΕΚ Β' με τον Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παναγιωτάρας μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ με τον Λεβαδειακό μίλησε για τα εγκαίνια του «Σεραφειδείου», αλλά… και για τα γενέθλια της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β’ μιλώντας στη κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στο επόμενο ματς με τη Ρόδο που συμπίπτει με τα γενέθλια του κλαμπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιωτάρα

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την εμφάνιση του Χατζηεμμανουήλ: «Είναι ένα παιδί που το πιστεύουμε. Όλα τα παιδιά όμως έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε με δύο γκολ, κάπου εκεί όμως χάσαμε την ηρεμία μας και δεχτήκαμε 2 γκολ. Αλλά, τα παιδιά τα κατάφεραν, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που βάση της βαθμολογίας είναι η καλύτερη. Γι’ αυτό, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος, έκαναν τεράστια προσπάθεια».

Για το γεγονός πως την Τετάρτη η ΑΕΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και την ίδια μέρα υπάρχει το ματς με τη Ρόδο για την Β ομάδα: «Άλλη μια ιστορική στιγμή τα γενέθλια της ΑΕΚ. Ζήσαμε τα εγκαίνια στο ματς με τον Ηρόδοτο, είμαστε ευλογημένοι που είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας».


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X