Στοίχημα με σημεία υψηλών αποδόσεων

Στοίχημα με σημεία υψηλών αποδόσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλησιάζουμε στις τελευταίες αγωνιστικές και το ενδιαφέρον ολοένα και αυξάνεται σε όλα τα πρωταθλήματα. Ο Germanos του Betmarket έχει αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος σε Γερμανία και Αυστρία.

Ντέρμπι με γκολ

Το στοιχηματικό μου ενδιαφέρον στρέφεται πάντως σήμερα στο Βερολίνο. Η Χέρτα υποδέχεται την Ουνιόν σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο ίδιος ο Μάγκατ δήλωσε πως φαβορί είναι η Ουνιόν. Σωστά άλλωστε, αφού σε διάρκεια χρόνου η Ουνιόν βγάζει σταθερότητα, ενώ η Χέρτα απλά έχει το μομέντουμ του νέου προπονητή. Από σημείο δεν επιλέγω τίποτα.

Θεωρώ όμως ότι με τα γκολ αξίζει να ασχοληθούμε. Η Ουνιόν έχει κρατήσει μόλις δύο φορές εκτός έδρας το μηδέν, ενώ μια στατιστική απόκλιση «φωνάζει» πως σήμερα θα σκοράρει, καθώς στα τελευταία 4 δεν έχει βρει δίχτυα, παρότι είχε τις ευκαιρίες να το κάνει. Μπέκερ και Αβονί στην κορυφή της επίθεσης για την Ουνιόν. Από την άλλη η Χέρτα έχει σκοράρει σε όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ μόλις σε ένα δεν έχει δεχτεί γκολ. Με λίγα λόγια το 2,25 του over2,5 μου αρέσει αρκετά, ενώ το 5,50 του γκολ/γκολ ημιχρόνου αξίζει να παιχτεί επίσης.

Υπάρχει μοτίβο στα γκολ

Από το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας ξεχώρισα μόνο παιχνίδια με γκολ. Νομίζω από σημεία δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει να κυνηγήσουμε. Καλά διαβασμένα σετ αποδόσεων. Τρία παιχνίδια από τα τέσσερα μου κίνησαν το ενδιαφέρον για γκολ γκολ ημιχρόνου. Ο λόγος για το Άουε – Ανόβερο, Πάουλι – Βέρντερ και Νυρεμβέργη – Ντάρμστατ.

Πρακτικά καταλήγω στο να παίξω το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Άουε με το Ανόβερο. Δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δέχονται για… πλάκα γκολ, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται και για τις δύο τόσο για γκολ όσο και για βαθμούς. Η παράδοση είναι θετική, επομένως το γκολ/γκολ ημιχρόνου μπαίνει στο σακούλι.

Εμπιστοσύνη στα… «μπαζάκια»;

Το διπλό της Βικτόρια Κολωνίας μπορεί να βυθίσει σε κρίση το Μαγδεμβούργο. Ένα Μαγδεμβούργο που βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό εδώ και 5 αγωνιστικές. Ποιότητα στο ρόστερ της έχει η Βικτόρια Κολωνίας και ασφαλώς τα τελευταία αποτελέσματα του Μαγδεμβούργου μας δίνουν το δικαίωμα κόντρας της πρωτοπόρου. Στο 5,75 το διπλό.

Ένα δίκαιο φαβορί και τα outsider

Υπάρχει υλικό στην Αυστρία τόσο από την πρώτη κατηγορία, όσο και από τη δεύτερη. Ξεκινώντας από το φαβορί της ημέρας, η Ριντ έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιώσει τον άσο του 2,05 κόντρα στη Χάρτμπεργκ, μία Χάρτμπεργκ που θυμάται την τελευταία καλή της εμφάνιση να είναι την χρονιά 2021. Μην ξεχνάμε πως και στο Κύπελλο η Ριντ επικράτησε της Χάρτμπεργκ. Δεν υπάρχει κάτι άσχημο να προσάψω στη Ριντ, που στην έδρα της έχει μόλις μία ήττα φέτος, το διπλό της Άλταχ, το οποίο μάλλον δεν ήταν και τόσο καθαρό.

Τα δύο outsider από την Α΄ ακούνε στο όνομα Αντμίρα και Άλταχ, όμως εν τέλει θα επιλέξω μόνο το ένα, την Αντμίρα. Η Άλταχ είχε την ευκαιρία της στα μάτια μου και την σπατάλησε, πλέον μου είναι δύσκολο να την εμπιστευτώ. Αντίθετα η Αντμίρα έχει όλα τα φόντα να σπάσει σερί 10 αγώνων κόντρα στη Λίντσερ, την οποία έχει να νικήσει από το 2017. Στο 3,60 ο άσος για να το επιτύχει αυτό. Μια Λίντσερ που μετά τον αποκλεισμό της από το Europa δείχνει να έχει χάσει κάθε ψυχολογικό αβαντάζ να κυνηγήσει οτιδήποτε.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε δύο παιχνίδια σήμερα, τα οποία με ελκύουν στοιχηματικά. Δύο διπλά από δύο μεγάλα outsider. Θέλω να κοντράρω και τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή, τόσο τη Λούστεναου όσο και την Φλορίντσντορφερ. Με βάση τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου, η Φλορίντσντορφερ δεν μπορεί να ανέβει, είτε από οικονομικής άποψης, είτε από γηπεδικής, καθώς δεν πληροί τα κριτήρια. Κανείς στο σύλλογο δεν θα ήθελε να ανέβει και να ταλαιπωρηθεί με ταξίδια για τα εντός έδρας παιχνίδια, συν ενοίκιο. Αντίθετα, η Λούστεναου έχει το πράσινο φως.

Τι σκέφτομαι λοιπόν; Να βάλω τέλος στο σερί της Φλορίντσντορφερ, που είναι αήττητη για πολύ καιρό. Έχει να χάσει από τις 2 Οκτωβρίου και θα εμπιστευτώ τη Ντόρνμπιρν για να σπάσει αυτό το αήττητο. Σε απόδοση 7,00 το διπλό, μου αφήνει περιθώρια να το κάνω.

Τέλος, από σήμερα για αύριο το πρωί θα επιλέξω το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Πόλτεν με τη Λάφνιτς. Η Πόλτεν έχει αλλάξει εντελώς το σύστημα της τα τελευταία 3 παιχνίδια και είναι εμφανές ότι ποντάρει πλέον μόνο στην επιθετική λειτουργία. Από τις καλύτερες ομάδες σε στημένα και αντεπιθέσεις η Λάφνιτς, μπορεί να δώσει επιθετικό τόνο στο ματς. Στο 4,33 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου
Δυάδα (Stoiximan.gr):
09/04 – 19:30 – Χέρτα – Ουνιόν : over2,5(2,20)
09/04 – 18:00 – Ριντ – Χάρτμπεργκ : 1ft(2,05)
Στη δυάδα απόδοσης (4,51) επί 20 μονάδες

Patent (1-2-3 system) (bet365.gr):
09/04 – 15:30 – Φλορίντσντορφερ – Ντόρνμπιρν : 2ft(7,00) επί 10 μονάδες *ΠΠ*
09/04 – 15:00 – Μαγδεμβούργου – Β. Κολωνίας : 2ft(5,75) επί 10 μονάδες
09/04 – 18:00 – Αντμίρα – Λίντσερ : 1ft(3,60) επί 10 μονάδες *ΠΠ*
Στις δυάδες από 5 μονάδες (15)
Στην τριάδα απόδοσης (144,9,00) επί 1 μονάδα
Σύνολο 46 μονάδες

Μονά/Δυάδα (1-2 system) (bet365.gr):
09/04 – 14:30 – Άουε – Ανόβερο : g/g ημιχρόνου (4,50) επί 10 μονάδες
10/04 – 10:30 – Πόλτεν – Λάφνιτς : g/g ημιχρόνου (4,33) επί 10 μονάδες
Στη δυάδα απόδοσης (19,48) επί 5 μονάδες Σύνολο 25 μονάδες

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X