ΑΕΚ: Ο Μπεναβίδες απαντά μετά από ραντεβού με την Ιντεπεντιέντε!

ΑΕΚ: Ο Μπεναβίδες απαντά μετά από ραντεβού με την Ιντεπεντιέντε!
Photo Credits: INTIME

Ο Ουρουγουανός χαφ, στα 24 του χρόνια, φέρεται πρόθυμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και η πρόταση της ΑΕΚ κρίνεται μεγάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ ο Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες από τον Τύπο της Αργεντινής, η Ένωση έχει καταθέσει ήδη την πρόταση της στον 24χρονο για συμβόλαιο έως το 2026 και είναι πλέον σε στάση αναμονής.

Ο Ουρουγουανός χαφ, στα 24 του χρόνια, φέρεται πρόθυμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και η πρόταση της ΑΕΚ κρίνεται ιδιαίτερα κολακευτική. Έχει μάλιστα ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας του για την ανανέωση του συμβολαίου, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους Αργεντινούς!

Ωστόσο σύμφωνα με το gazzetta.gr, επιθυμεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο συζήτησης με τον σύλλογό του, προτού απαντήσει στους «κιτρινόμαυρους», κυρίως για λόγους ηθικής και σεβασμού. Μετά και την τελική συνάντηση της διοίκησης της Ιντεπεντιέντε με τον μάνατζερ του παίκτη, που αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα, ο 24χρονος χαφ θα απαντήσει στην πρόταση της «Ένωσης».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X