Σεγκούρα: «Να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε, πρέπει να κερδίσουμε»

Σεγκούρα: «Να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε, πρέπει να κερδίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο

Δηλώσεις έκανε ο Κούρο Σεγκούρα για τον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στο Λαύριο στην έδρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, ο δεύτερος συνεχόμενος στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας, ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Πιστεύω, ότι θα έχουμε το πρόσωπο, που πρέπει κόντρα στο Λαύριο, μία ομάδα που είναι αρκετά καλή, και ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικότερα όταν παίζει χωρίς πίεση. Αναμφίβολα, διαθέτει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες και καλούς σουτέρ, που θέλουν προσοχή, όπως είναι ο Μουράτος. Πρόκειται για έναν παίκτη, που είναι καλός χειριστής της μπάλας, έχει την άνεση να πάρει τις επιθέσεις της ομάδας πάνω του και με εκείνον πρωταγωνιστή, προκύπτουν αρκετοί πόντοι στον αιφνιδιασμό.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σταθεροί ως ομάδα στην άμυνα, να είμαστε ψύχραιμοι στην εκτέλεση και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Σίγουρα, είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, αλλά πρέπει να κερδίσουμε, με καλό μπάσκετ και πάθος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X