Τούχελ: «Στηρίζουμε τον Λουκάκου, δεν φταίει μόνο αυτός για την ήττα από την Ρεάλ»

Τούχελ: «Στηρίζουμε τον Λουκάκου, δεν φταίει μόνο αυτός για την ήττα από την Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δημόσια στήριξη του προς το πρόσωπο τον Ρομέλου Λουκάκου εξέφρασε δημόσια ο Τόμας Τούχελ, έπειτα από την τεράστια ευκαιρία που αυτός είχε στον αγώνα με την Ρεάλ αλλά και τα νέα σενάρια που έχουν να κάνουν με το μέλλον του.

Στο στόχαστρο των φίλων της Τσέλσι βρέθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από την τεράστια χαμένη ευκαιρία που είχε στον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ.

Στις μέρες που ακολούθησαν ο Βέλγος σέντερ φορ άκουσε και διάβασε ότι πρόκειται για ένα λάθος των «μπλε», το οποίο κόστισε 100 εκατομμύρια , ενώ παράλληλα έσπευσαν να του χρεώσουν και επαφές με τους ανθρώπους της Ίντερ με βιντεοκλήση. Αφορμή για το τελευταίο υπήρξε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Λουκάκου πριν από τα Χριστούγεννα, στην οποία έκανε… μύλο την αγάπη του για την Ίντερ και την δυσαρέσκεια που είχε τότε προς το πρόσωπο του Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε» σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του λέγοντας τα εξής: «Τον θέλαμε το καλοκαίρι, τον στηρίξαμε και συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε και τώρα. Φυσικά και δεν έχει λειτουργήσει το πράγμα όπως θα το θέλαμε, αλλά δεν φταίει μόνο ο Λουκάκου που χάσαμε από την Μπρέντφορντ και την Ρεάλ. Δεν ξεκίνησε καν σε αυτά τα δυο ματς. Διαθέσαμε πολλά χρήματα για την επιστροφή του κι εκείνος γύρισε γιατί ο κύκλος του στην ομάδα είχε μείνει ανοιχτός. Και τώρα η ιστορία του εδώ συνεχίζεται».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X