
Την δημόσια στήριξη του προς το πρόσωπο τον Ρομέλου Λουκάκου εξέφρασε δημόσια ο Τόμας Τούχελ, έπειτα από την τεράστια ευκαιρία που αυτός είχε στον αγώνα με την Ρεάλ αλλά και τα νέα σενάρια που έχουν να κάνουν με το μέλλον του.
Στο στόχαστρο των φίλων της Τσέλσι βρέθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από την τεράστια χαμένη ευκαιρία που είχε στον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ.
Στις μέρες που ακολούθησαν ο Βέλγος σέντερ φορ άκουσε και διάβασε ότι πρόκειται για ένα λάθος των «μπλε», το οποίο κόστισε 100 εκατομμύρια , ενώ παράλληλα έσπευσαν να του χρεώσουν και επαφές με τους ανθρώπους της Ίντερ με βιντεοκλήση. Αφορμή για το τελευταίο υπήρξε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Λουκάκου πριν από τα Χριστούγεννα, στην οποία έκανε… μύλο την αγάπη του για την Ίντερ και την δυσαρέσκεια που είχε τότε προς το πρόσωπο του Τόμας Τούχελ.
Ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε» σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του λέγοντας τα εξής: «Τον θέλαμε το καλοκαίρι, τον στηρίξαμε και συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε και τώρα. Φυσικά και δεν έχει λειτουργήσει το πράγμα όπως θα το θέλαμε, αλλά δεν φταίει μόνο ο Λουκάκου που χάσαμε από την Μπρέντφορντ και την Ρεάλ. Δεν ξεκίνησε καν σε αυτά τα δυο ματς. Διαθέσαμε πολλά χρήματα για την επιστροφή του κι εκείνος γύρισε γιατί ο κύκλος του στην ομάδα είχε μείνει ανοιχτός. Και τώρα η ιστορία του εδώ συνεχίζεται».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Οι κορυφές είναι όλες δικές της!
- Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Τα αυτιά σας κλειστά και το μυαλό σας μόνο στο γήπεδο» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚάρα στην Πόλη της! – Νίκη (71-81) πρόκρισης μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι!
- Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι οικογένεια μας, είναι μάνα και πατέρας για όλους εδώ!» (VIDEO)



Καλλιθέα: Νέα μεγάλη μεταγραφή – Ανακοίνωσε και τον Ματίγια!

Έτοιμος ο Μελισσανίδης να ανοίξει κι άλλο κανάλι!

ΑΕΚ: Σε τροχιά επιστροφής και ο Μοχαμάντι – Πότε «μπαίνει» ξανά

Ζίγιεχ: «Η Τσέλσι έστειλε λάθος έγγραφα στην Παρί και καθυστέρησε το deal», γράφουν οι Γάλλοι

Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για το Περιστέρι – Αρνήθηκαν Ατρόμητος και αστυνομία