ΑΕΚ: Για το 1-1 σήμερα (17:30) στη Γλυφάδα κόντρα στον ΑΝΟΓ

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:30 τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα για όλα τα δίνει σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 17:30 τον ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος.

Η  «Ένωση» έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Ηλιούπολη που κρίθηκε στα πέναλτι και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των αγώνων και να παραμένει μέσα στο «κυνήγι» της πρόκρισης. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει να φέρει σήμερα στα ίσια την σειρά των αγώνων η πρόκριση στους «8» θα κριθεί στο τρίτο ματς που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα.  Υπενθυμίζουμε πως η πρόκριση στα πλέι οφ κρίνεται στις δύο νίκες. Τα ζευγάρια των προκριματικών είναι τα εξής: Υδραϊκός – Παναθηναϊκός, ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ, Εθνικός Πειραιά – ΝΟ Χανίων, ΑΕΚ – ΑΝΟΓ. Οι τέσσερις ομάδες που θα βγουν νικήτριες και θα προκριθούν στην οκτάδα των πλέι οφ, θα βρουν μετά απέναντι τους τον Ολυμπιακό, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι χαμένοι των ζευγαριών θα οδηγηθούν στα πλέι άουτ, εκεί όπου βρίσκονται ήδη ο ΝΟ Χίου, το Παλαιό Φάληρο, ο Άρης και ο ΟΥΚ Βόλου.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X