Λέικερς: Χάνει τα δύο τελευταία ματς της σεζόν και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο ΛεΜπρόν!

Λέικερς: Χάνει τα δύο τελευταία ματς της σεζόν και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο ΛεΜπρόν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου των Λέικερς κι ως εκ τούτου χάνει οριστικά τις πιθανότητες του για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Οι Λέικερς αποκλείστηκαν τόσο από το play-in τουρνουά, όσο φυσικά κι από τα playoffs, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να χάνει τα πρόσφατα ματς τους που αποδείχθηκαν καταδικαστικά, κάτι που θα συμβεί και στα δύο τελευταία των Λιμνανθρώπων για την Regular Season.

Έτσι, ο «King» θα χάσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Λίγκας, ο οποίος θα καταλήξει είτε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είτε στον Τζοέλ Εμπίντ. Θυμίζουμε πως το όριο για το βραβείο του πρώτου σκόρερ είναι στους 58 αγώνες, με τον ΛεΜπρόν να μένει τελικά στους 56.

Αυτή τη στιγμή ο Εμπίντ μετρά 30.42 πόντους σε 67 ματς κι ο “Greek Freak” είναι στους 29.88 σε 66 αγώνες. Ο Τζέιμς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, σταμάτησε τελικά στους 30.3.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X