Κότσαρης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να ανεβάσουμε την ΑΕΚ στην Α1»

Νίκη και στην Πάτρα για την ΑΕΚ- Επικράτησε με 73-31 του ΑΣ Ηφαίστου
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο μιλάει για την αυριανή μεγάλη μάχη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη είναι η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ, η οποία σήμερα στις 18:30 κοντράρεται με τον Α.Σ. ΠΑΣΚΑ στον τελικό ανόδου της Α2 Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣΚΑ θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», με τις πύλες του γηπέδου να ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» περιμένουν την συμπαράσταση του κόσμου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του τμήματος. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από τη σελίδα της ΟΣΕΚΑ στο Facebook. Ο Γιώργος Σιώμος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με την αποστολή του «Δικεφάλου» να απαρτίζεται από τους εξής: Φαντί, Ιμπραήμ, Κότσαρη, Αδαμόπουλο, Βασίλεβ, Ζαφείρη, Χαλδαίο, Σπέντζο, Πανίδη, Μάλτζη.

Ο Παναγιώτης Κότσαρης μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Έφτασε η στιγμή που ονειρευόμασταν από την αρχή της σεζόν. Ως ΑΕΚτζής και αρχηγός της ομάδας θέλω τον κόσμο της ΑΕΚ στο πλευρό μας, για να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Ραντεβού αύριο για την άνοδο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X