Παπαδοπούλου: «Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό θα τον αγκαλιάσω» (VIDEO)

Παπαδοπούλου: «Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό θα τον αγκαλιάσω» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένη να αφήσει πίσω της ό,τι έγινε στο Survivor, ακόμη και τη ρήξη της με τον Βαλάντη, εμφανίστηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας από τον Άγιο Δομίνικο στις πρώτες δηλώσεις της μετά το reality επιβίωσης.

«Ό,τι έγινε τα έχω ξεχάσει όλα. Έχω συγχωρέσει και τον Βαλάντη. Ακόμη κι αυτό το κομμάτι, που με στενοχώρησε, με πόνεσε και με τσάκισε, πλέον δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Αν τον δω στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω. Μετά από αυτό το ταξίδι κρατάς μόνο τα θετικά», δήλωσε.


«Ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου κι όχι άδικα. Είχα λάβει μέρος σε ένα παιχνίδι μόδας και στην τηλεόραση όλα μεγεθύνονται. Μου άρεσε να παίζω με τους κριτές, άλλοι νόμιζαν πως είναι ένας ρόλος. Μέσα από το Survivor πιστεύω πως ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και κατάλαβε ποια είναι η Ευρυδίκη», πρόσθεσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ναυσικάς και Βρισηίδας. «Θα πω ψέματα αν πω ότι συμπαθιούνται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς ένιωσε που αποχώρησε από το Survivor; «Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, το σανίδι, η Βρισηίδα και όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να φύγει ούτε η Βρισηίδα, ούτε ο Κωνσταντίνος, γιατί ξέρω γιατί έχουν μπει στο παιχνίδι. Κι εγώ ήθελα να προχωρήσω, να μείνω τουλάχιστον μέχρι την ένωση».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X