ΑΕΚ: Σε επαφή με τον Γκαρσία, συζητήσεις με άλλους προπονητές

ΑΕΚ: Σε επαφή με τον Γκαρσία, συζητήσεις με άλλους προπονητές
Photo Credits: INTIME

Σε ανοιχτή γραμμή η ΑΕΚ με Ρούντι Γκαρσία και με άλλους προπονητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, η νέα προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα και να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο, ξεκινά από τη συμφωνία με έναν προπονητή υψηλού επιπέδου.

Είναι σαφές πλέον, ότι στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα του νέου προπονητή. Τις τελευταίες ημέρες, τα στελέχη που χειρίζονται την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση και σειρά επαφών με τους προπονητές που έχουν επιλέξει έπειτα από τις αρχικές επαφές. Στην ΑΕΚ θα ήθελαν ιδανικά να κλείσει η συμφωνία ακόμα και πριν το Πάσχα, ώστε ο νέος προπονητής να είναι πάνω από την ομάδα. Αλλωστε, πέραν της δυνατότητας να σχηματίσει άποψη μέσα από αγώνες, θεωρούν πως θα είναι κίνητρο και για τους παίκτες, ώστε να μη χαλαρώσουν.

Σε επαφή με τον Γκαρσία

Η ΑΕΚ επιμελώς συνεχίζει να ρίχνει τους τόνους αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον Ρούντι Γκαρσία. Νέα δημοσιεύματα την Παρασκευή, έκαναν λόγο για πρόταση μαμούθ προς τον Γάλλο τεχνικό, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και διαψεύστηκε άμεσα από την ΠΑΕ. Εμείς θα λέγαμε, πως για να μπεις σε κουβέντα με έναν προπονητή τέτοιου επιπέδου θα πρέπει να προσφέρεις ακόμα μεγαλύτερο νούμερο. Και από τη στιγμή που ο Κορσικανός τεχνικός αρέσει, εάν βρεθεί τρόπος συμφωνίας, αυτή θα συμβεί σε υψηλά νούμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τις επαφές που έχει η ΑΕΚ με προπονητές

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X