Μουρίνιο: «Να έχουμε καλό διαιτητή, καλούς βοηθούς και είμαστε φαβορί με Μπόντο Γκλιμτ»

«Κατάσκοπος» Μουρίνιο στο Μπάγερν-Λειψία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην δέχθηκε έξι γκολ, όπως είχε συμβεί για την φάση των ομίλων του Conference League, ωστόσο η Ρόμα, δεν κατάφερε να νικήσει την Μπόντο Γκλιμτ, ούτε στην δεύτερη επίσκεψη της στην νορβηγική πόλη, αυτήν την φορά, για τον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι Νορβηγοί, νίκησαν -και μάλιστα με ανατροπή- 2-1, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, να εμφανίζεται αρκετά… αλαζονικός στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Θα παίξουμε το δεύτερο ματς μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω, ότι νιώθω φαβορί για τον δεύτερο αγώνα και ως εκ τούτου φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στο γήπεδο που θα είναι γεμάτο από φιλάθλους μας. Προφανώς θα παίξουμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, ελπίζω να έχουμε έναν καλό διαιτητή με καλούς βοηθούς», είπε ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα και συνέχισε:

«Στον αγώνα της φάσης των ομίλων, που έγινε στο Ολίμπικο, υπήρξαν δύο πολύ καθαρά πέναλτι υπέρ μας, που δεν είδε ο διαιτητής και απόψε (σ.σ. εχθές) υπήρξαν δύο οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο σε ενέργειες γκολ που σφυρίχθηκαν, ενώ δεν υπήρχε τίποτα. Και αυτό, αποδεικνύει το επίπεδο των διαιτητών. Αλλά πραγματικά σας λέω, ότι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ο τραυματισμός του Μαντσίνι. Είναι ανησυχητικός, σε ένα πλαστικό γήπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένα άλλο άθλημα, είναι μια επικίνδυνη κατάσταση για τραυματισμούς και ο Μαντσίνι είναι ένα παράδειγμα αυτού. Ανυπομονώ για την ρεβάνς».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X