Μπούργος: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Μπούργος: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Χερμάν Μπούργος ενόψει του ΑΕΚ-Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Σχετικά με το πόσο τον προβληματίζει το μηδέν στην επίθεση είπε: «Το βασικό είναι να δημιουργήσεις παιχνίδι. Το γκολ θα έρθει»

Για τον αν θεωρεί πως ο Άρης μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς στα 3 παιχνίδια των playoff δεν έχει νίκη απάντησε: «Εμείς πιστεύουμε πως πάντα μπορούμε να κερδίσουμε, πάντα πιστεύουμε στη νίκη».

Για την επερχόμενη εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ και για τους στόχους του Άρη, είπε: «Δε σκέφτομαι καθόλου τις ήττες, σκέφτομαι μόνο τις νίκες και μόνο ότι θα κερδίσει η ομάδα».

Για το σχηματισμό που δούλεψε εδώ και λίγο καιρό ο Άρης με τους τρεις αμυντικούς και αν είναι μία σκέψη που έχει ενδεχομένως και εν όψει της νέας σεζόν, δήλωσε: «Ναι, γιατί πρέπει να ψάχνουμε τρόπο για να κερδίσουμε».

Για το αν θα δούμε αυτό τον σχηματισμό και στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν ή αν αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι απάντησε: «Αυτό δεν το ξέρουμε, θα το δούμε την Κυριακή».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X