Ακαδημία ΑΕΚ: Υλοποιεί το Πρόγραμμα Προπονήσεων «ΕΝΩΣΙΣ»

Ακαδημία ΑΕΚ: Υλοποιεί το Πρόγραμμα Προπονήσεων «ΕΝΩΣΙΣ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαρκής αφοσίωση της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ στην εκπαίδευση των αθλητών, οδηγεί στο να υιοθετούνται συνεχώς νέες ιδέες και τρόποι εξέλιξης της δουλειάς που γίνεται από κοινού με τους 21 συνεργαζομένους συλλόγους. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Προπονήσεων «ΕΝΩΣΙΣ» που φέρνει την Κεντρική Ακαδημία ακόμα πιο κοντά στα μέλη του Δικτύου.

Με στόχο την κοινή εκπαίδευση, την κοινή προπόνηση και κατ’ επέκταση την κοινή εξέλιξη, με το Πρόγραμμα Προπονήσεων «ΕΝΩΣΙΣ» το γκρουπ (Κ-12) της Κεντρικής Ακαδημίας με προπονητή τον κ. Στέλιο Ορφανίδη, θα βρεθεί κοντά στις πέντε συνεργαζόμενες ομάδες εντός Αττικής (Ερμής Ανω Λιοσίων, Φοίβος-Αίολος Γλυφάδας, ΑΟ Υμηττού-Χαραυγής, ΑΕ Πικερμίου, ΑΟ Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων) τουλάχιστον από μία φορά μέχρι το τέλος της σεζόν, για να προπονηθεί μαζί με τα αντίστοιχα γκρουπ (Κ-12) στις δικές τους αθλητικές εγκαταστάσεις!

Το Πρόγραμμα Προπονήσεων «ΕΝΩΣΙΣ» θα αρχίσει από την Αττική, όμως πρόθεση της Διεύθυνσης Δικτυου είναι να επεκταθεί τα επόμενα χρόνια.

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X