«Η Εθνική Βραζιλίας θέλει τον Γκουαρδιόλα»

Γκουαρντιόλα: «Ο Μέσι δεν είναι στα πλάνα μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλα σχέδια σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής τους ομάδας, κάνουν στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», ο νέος (από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου) πρόεδρος της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, θέλει να δώσει την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο» στον Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας μάλιστα ήδη μεταφέρει το ενδιαφέρον του στον αδερφό και εκπρόσωπο του 51χρονου κόουτς.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον εν λόγο δημοσίευμα, η Βραζιλία θα προσφέρει στον Ισπανό προπονητή τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατ. ευρώ! Όλα αυτά, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, όταν αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ο Τίτε.

Να θυμίσουμε το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τους Βραζιλιάνους να ελπίζουν πως θα τον πείσουν να αφήσει την Αγγλία νωρίτερα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X